Gata, s-a stabilit

Aproape că mă mir că a putut să pronunțe atât de multe cuvinte la rând, deodată. Deși, nu m-aș mira dacă s-ar afla că asta este transcrierea unui interviu care a durat două zile. Citez din presă:Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, estimează că în primul tur al prezidenţialelor va obţine 35% din voturile exprimate, premierul Victor Ponta urmând să aibă 36%, el opinând că pentru turul II de scrutin se va mobiliza toată lumea şi va câştiga alegerile, cu o prezenţă mai mare decât în primul tur”.
Deci, s-a stabilit, instituțiile cu responsabilități au primit misiunile potrivite acestui obiectiv, probabil au fost stabilite și grupurile de combatanți care se vor manifesta, fie prin piețe publice, fie pe stadioane, fie prin apartamentul vreunui candidat …. ăăăă … am vrut să zic al vreunei candidate … Au fost definitivate și echipele de reporteri și camerele de televiziune care vor transmite în direct, de la fața locului, evenimentele de ieri și cele de mâine. Acuma nu ne mai rămâne decât să ne batem între noi ca chiorii, să ne scoatem ochii, să dansăm o noapte de bucurie și să aflăm a doua zi dimineața că scorul de 70-30 pentru unul din candidați, înregistrat de cei 4 milioane de electori care au votat în țară, a fost dat peste cap de scorul de 51-49 pentru celălalt candidat, înregistrat de cei 114 electori care au votat peste hotare, în cursul nopții, între orele 00:00:00 și 00:00:01. Și, astfel, cea de a cincea lovitură de stat va fi blocată, întrucât câștigătorul stabilit deja nu va putea pronunța niciodată, deodată, cele trei cuvinte la rând: LOVITURĂ DE STAT.

Reclame

5 gânduri despre „Gata, s-a stabilit

  1. Cred că urmează aproape două luni mizerabile. Dacă s-ar fi inventat „somniferul cu efect de 60 de zile” aș fi fost doritor să fac o asemenea „investiție”, având în vedere că protejarea sistemului nervos merită orice cheltuială, fără să mai pun la socoteală perspectiva continuității (în metode și principii de conducere), care mi-ar tăia ortice speranță pentru anii care mi-au mai rămas …

    • Adica, le-ati fi dat somnifer politicienilor, sper. Ca, de acolo vine stresul. Pentru ca, degeaba ne culcam noi, sursa de stres nu dispare. Ma rog, o buna parte dintre noi, oricum dorm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.