Semne bune anul are!

Primele semne bune ale anului nou au fost rele. Au fost rele, da’ erau d-alea care rămăseseră de anul trecut, atunci când am cumpărat un dulap cu cinci sertare, la ofertă, de la Kaufland, așa că nu se pun.
A durat șapte zile să montez dulapul! În prima zi, nu l-au adus, deși așa anunțaseră. În ziua a doua l-am luat și l-am dus acasă. În a treia zi, m-am uitat la el și am studiat schema de montare, fără să o-nțeleg. În ziua a patra m-am dus la Kaufland să-mi explice ei cum se montează, da’ nu mai era meșterul acolo. Plecase. În ziua a cincea m-am dus din nou la Kaufland, da’ nu venise meșterul. Noroc cu o fată care aranja mărfurile în rafturi, care mi-a mărturisit că ea își montează singură mobila, că nu are bani să-și cumpere decât d-aia la ofertă. Fata aia m-a luminat. Am și pupat-o. Sper să n-o fi dat afară din serviciu pentru gesturi obscene cu clienții! În ziua a șasea am reușit să montez ceea ce ar fi reușit și o gâscă beată. În sfârșit, în ziua a șaptea am montat și ceea ce mă învățase fata aia. Am făcut febră musculară, am zăcut trei zile, da’ acuma am dulapul gata montat. Nu-mi mai rămâne decât să văd unde-l pun și ce fac cu el. Așa m-a prins noul an, care a venit, într-adevăr, cu semne bune pentru mine. Pentru că, nici n-a terminat bine de bătut gongul de ora 24:00, respectiv 00:00, că am și fugit la baie. Iar acolo, am făcut bine ceea ce făceam foarte rău de o bună bucată de vreme. Car’va’zică, a fost semn bun, nu?! Măcar d-ar fi așa tot anul!
La mulți ani!

Reclame

6 gânduri despre „Semne bune anul are!

  • Acuma? Sa fi venit atunci cand ma uitam ca mâța-n calendar și nu-nțelegeam cum să înșurubez chestiile alea. Da să știți că nici fata aia n-a știut din prima și tot întrebările mele au ajutat-o să descopere. De ce nu m-au ajutat pe mine propriile-mi întrebări, să fi descoperit eu cum se montează … n-aș ști să spun. Probabil, Cel de sus a vrut să o pupe și pe fata aia cineva!
   LA MULTI ANI!

 1. Sorcova, morcova, sa traiti, sa-mbatraniti, tare ca piatra, iute ca sageata, tare ca fierul iute ca otelul!
  La anul si la multi ani!
  PS Si noua ni s-a intamplat cu mobila de hol, dar noi, mai destepti, n-am asteptat sapte zile, ci, am distrus-o cu ciocanul imediat!

  • Acuma spuneti? Daca-mi ziceati din prima zi, rezolvam si eu dulapul, tot cu ciocanul. Caci, la asta ma pricep. Si televizorul cand se strica tot cu ciocanul il repar. Ii dau doua ciocane si imediat porneste din nou!
   Sa traiti/Sa infloriti/Ca merii, ca perii/In mijlocul verii!

 2. „La mulți ani fără griji și plini de sănătate !!!” atât dumneavoastră cât și celor ce sunt „clienți” fideli ori colaboratori ai acestui blog !

  • Asta este un fel de „auto-urare”? Ca si dvs sunteti „client” fidel al blogului.
   LA MULTI ANI CU SANATATE! Grijile, cred ca e cazul sa le mai lasam si altora, caci toate generatiile au dreptul la asa ceva, nu numai noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.