În sfârșit, m-am prins!

Greu mi-a mai căzut fisa! Mă tot întrebam de ce o fi vrut Johannis un guvern al lui, că e mai nasol să fie guvernul tău, nu mai poți să dai vina pe el.
M-am prins în ultimele zile când am observat că miniștrii din guvernul lui urmează exact modelul prezidențial. Adică, se aruncă în eter niște acuzații asupra unora sau altora, după care apar miniștrii lui și le cer demisia celor acuzați. Mai zilele trecute așa a procedat ministresa de la justiție, iar azi a ieșit și aia de la finanțe care ne învățase în prealabil că am putea trăi și cu cinci lei pe lună, ca babuinii.
Sunt curios ce vor face miniștrii dacă cei cărora le cer ei demisia nu vor să și-o dea. Că ei, miniștrii, știu că au perfectă dreptate când le cer demisia, dar sunt foarte rușinoși și le este jenă să-i destituie ei, nu-i așa!? Ce a făcut prezidentul știm. Singur ne-a mărturisit că a fost nevoie să moară niște oameni ca să-și dea demisia cel căruia el îi tot ceruse vreme de un an să și-o dea, dar ăla nu vroia.
Poate, totuși, or fi învățat ceva românii și … nu se vor mai înghesui prin cluburi la spectacole! Poate nici la meciuri ar fi bine să nu se mai înghesuie! Că, nu este exclus ca nici aerul tribunelor să nu fi fost bine ignifugat. Ca să nu mai spun că nici gazonul nu este bine controlat de cei de la ISU și s-ar putea să facă explozie. Că nici gazonul nu-i mai suportă pe ăia care nu vor să-și dea demisia, nu?!?

Reclame

3 gânduri despre „În sfârșit, m-am prins!

  1. Hmmm ! Vezi sa nu fi gresit titlul ! Sa nu cumva sa fii nevoit sa zici „In sfarsit, m-au prins!” Ca daca ii mai calci mult pe coada astia odata fac hap! si te papa .

    • Misto avertismentul! S-ar putea sa le fac figura si sa nu mai aiba pe cine sa prinda.
      Redevenind serios, ceea ce ma cam ustura, ei ma calca pe mine pe nervi cu mult mai mult decat ii calc eu pe ei pe coada. Daca nu le convine, sa plece dracului, ca lumea-i mare. Sa o ia si ei pe urmele emigrantilor.

  2. NU E BINE SA PLECE,SUNT CAM 100-200 DE NEMERNICI,DAR CAND VOTEAZA DIASPORA-A SE VEDEA UTILIZAREA GRESITA A TERMENULUI-ASTIA FAC CAM 5-6%….. SI RASTOARNA VOTUL BASTINASILOR…MAI BINE SA-I INGHITA PAMANTUL…P.S.TI-A ADUCI AMINTE CAND IN S.M.S.M.-SCOALA NAVALA-LA COMANDA UNUI GRADAT-MIC TIRAN- cu cantec inainte mars-CADETII AU CANTAT’DE NU TE-AR MAI RABDA PAMANTUL’?asa si cu astia…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.