Întrebare cu ghinion

Dom’ președinte,
Atunci când a murit un om căzând într-o groapă, nu te-a interesat cine a lăsat groapa aia nesecurizată în mijlocul drumului, ci i-ai cerut lui Ponta să-și dea demisia.
Când au murit niște tineri care se zbenguiau într-o discotecă neautorizată, nu te-a interesat cine și-a permis să îi cheme în locația aia neautorizată, ci i-ai cerut lui Ponta să-și dea demisia.
M-am mirat sincer când am văzut că nu i-ai cerut lui Ponta să-și dea demisia și atunci când o instanță a stabilit definitiv că ai mințit cu bună știință ca să pui mâna pe o casă la care n-ai fi avut dreptul.
Acuma, au murit niște copii. Cam mulți, fiind vorba de niște bebeluși, care-s tot mai rari pe aceste meleaguri. Ce faci? Le ceri tehnocraților din guvernul proprietate personală să își dea demisia, sau ieși la televizor și ne spui că bebelușii au avut GHINION!?

Reclame

6 gânduri despre „Întrebare cu ghinion

  1. UN OARECARE SORIN FRUNZA-VERDE A FOST CONDAMNAT PT.CA SANTAJA PRIMARII SA-I MOBILIZEZE PE LOCALNICI SA VOTEZE LA PREZIDENTIALE NEAMTUL NATIONAL,RAZATOAREA WORNER. MAI PUN INTREBAREA? DAR PE A DOUA, REFERITOARE LA UN ESCROC IMOBILIAR IN FRUNTEA STATULUI? P.S. NU MA MAI INTREB DE CE FOSTUL PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI ESTE URMARIT DE D.N.A.PT.CA AVEA ANTEMERGATOR,IAR UNOR FUFE DIN GUVERNUL ROMANIEI LE PLATIM NOI CHIRIILE LA LOCUINTELE DE SERVICIU PE MOTIV CA ALEA PERSONALE NU PREZINTA SECURITATE…STATI LINISTITE,FETELOR,LA FELUL CUM ARATATI SI GANDITI NU ISPITITI PE NIMENI…

    • Nu mai pune intrebari d-astea, ca de-abia am scapat cu ale mele. Daca se enerveaza, dracului, astia, ce ma fac? Ca nu mai am boi la bicileta si nici nojite la izmene, ce dracu le dau sa ma lase in libertate? Ca, astia nu suporta un asemenea ghinion, sa nu le dau nimic.

  2. Of,doamne!Cum nu poate ajunge neamul acesta romanesc ,la o politica toleranta care sa ingaduie diversitatea alesilor cu pedcur. .Alesi ,dupa mirosul picioarelor ,pentru a pastori oile ghinioniste ale Domnului.Ei se duc la punga mai mare si reusita mai imediata,nu au timp sa raspunda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.