Dâre

Ascult o trupă care-mi place al naibii de mult. Cine urmărește locanta muzicală, într-o bună zi va afla despre cine e vorba, căci va regăsi în salata de cuvinte care va însoți meniul muzical ceea ce spun acuma.
Sonoritățile trupei mi-au amintit de Janis Joplin, de 4 Non Blondes, de Creedence Clearwater Revival și de mulți alții care mi-au traversat tinerețea și, deși au făcut-o cu delicatețe, au lăsat dâre muzicale adânci în mine.
Cam cum lasă navele pe mare, nu? E adevărat, marea se reface, dar din dârele alea, însumate, ies valurile. Și ce frumoasă-i mare când își arată valurile!

2 gânduri despre „Dâre

    • Rabdarea sa stiti ca ajuta si la … fierbere. Si sa mai stiti ca eu nu fierb in ulei! Pai, degeaba am inventat … smoala ecologica!?! Da’ n-o folosesc pentru cititorii/ascultatorii mei. Pe ei ii fierb … in parfum.
      Ca sa nu ziceti ca sunt al dracului, nu ca n-as fi, da’ de ce sa ziceti?, va sfatuiesc sa va puneti rabdarea in cui, pana pe 03 martie. Anul asta, nu la anu’! Pana atunci jucati-va … d-a dârele!
      P.S. Am uitat sa va spun esentialul. Nu puteti beneficia de smoala mea ecologica, pentru ca nu v-ati calificat pentru acest sortiment. Ca sa obtineti smoala ecologica de la mine, trebuie sa intrati in politica si sa militati intens pentru transformarea Romaniei in teatru de razboi si a romanilor in carne de tun. Si inca o conditie. Sa militati ca teatrul de razboi si carnea de tun sa fie IN FOLOSUL STRAINILOR, nu al bastinasilor de aici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s