Viitor de aur

Sunt ceva ani de când a apărut moda pantalonilor găuriți pe la genunchi, ba chiar și în fund. Totuși, ce am văzut zilele astea prin metrou, depășește ceea ce mi-aș fi putut închipui. Un cetățean cu nădragii franjuri! Practic, genunchii și gambele erau pe afară, iar așa zișii pantaloni erau doar niște franjuri care-i fâlfâiau peste țurloaie. Nu, nu era vreun homless, că restul cârpelor de pe el erau d-alea de firmă!
Dacă ăsta o fi trendul actual și se va menține, mă aștept ca, peste câțiva ani, ființele aparent humanoide să umble despuiați, cu o etichetă liptă pe fund, pe care să fie desenați niște nădragi.

Reclame

4 gânduri despre „Viitor de aur

  1. acum vreo doișpe ani „mă râdeam” de nepotu-miu Nick (îți dai seama!!!) că poartă astfel de nădragi de bluginși rupți… mi-a răspuns că l-au costat o groază de bani !!! Păi de ce nu mi-ai zis mie, că aveam acasă vro trei perechi rupte în genunchi și în tur… ne, ne, neee… ai matale nu-s „de firmă”!!! Asta e, adică ăsta e „trendul” : chiar dacă „e” rupți, dar e rupți de firmă ! ce știm noi, ăi bătrâni? Vai de turul nostru, pe care ne zbatem să-l ținem întreg și nezdrențuit de…cei de alte orientări…

    • O sa mor … Rectific. „Nu-i exclus” sa mor si sa nu ajung sa inteleg de ce dau astia mici atatia bani pe niste trentze! Pe bune! Ca, vorba ta, le dam noi d-aia vechi, purtati pana la rupere, care ar avea si avantajul ca sunt originali. Adica, rupturi originale, nu fabricate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.