Lacrimi de crocodil

Normal ar fi fost să scriu “Lacrimi de crocodileasă” dar, sincer, habar n-am dacă există și crocodilese sau dacă n-or fi d-ăia, nu știu cum li se zice, că nu li se zice homosexuali, hermafrodiți? Și n-o să mă apuc acuma de zoologie ca să știu cum îi zic lu’ asta! Acuma, fiind vorba de Burghiu, nu este exclus să fie un burghiu d-ăla de care nu știu eu cum îi zice. Iată Burghiul în întreaga sa măreție pe care și-o expune pe feisbuci: “În mod clar, prin rămânerea la conducerea partidului, domnul Dragnea alege să îşi vulnerabilizeze partidul şi pe candidaţii PSD în aceste alegeri, dar şi imaginea României. Oare cât va dura până când va reacţiona Partidul Socialist European, unde PSD este membru?”, a scris Gorghiu, vineri seara pe pagina sa de Facebook.”
Sărmanul burghiu, că nu pot să zic „sărmana” când vine vorba de ce debitează! Nu de alta, dar fetele au o anume candoare chiar și când debitează prostii, d-aia zic că nu poate fi vorba de o sărmană, ci de un sărman burghiu. Deci, sărmanul Burghiu, cum mai suferă el pentru candidații PSD care vor fi vulnerabilizați! Și cum mai suferă pentru că însuși PSD-ul va fi vulnerabilizat! Atât de mult suferă, încât a uitat să se uite în dicționar să vadă ce dracu zice atunci când zice „vulnerabilizat”.
Acuma, lăsând deoparte ironia și sarcasmul cu care m-a dotat natura, omenește vorbind, nu am văzut muiere mai tembelă ca asta. Da’ tembelă d-aia adevărată, care, după ce debitează trei cretinisme, nu se lasă până nu mai debitează încă cinci și apoi își pune poalele-n cap. Ca să vadă lumea de unde le scoate, nu?!?

P.S. Vorba cuiva: „Fugi, bă, d-acilea! Tu nu vezi că asta face campanie pentru PSD? Păi cine a mai zis că PSD e „buricul” României în afară de ea? Că, numai așa ar putea să fie vulnerabilizată imaginea României prin vulnerabilizarea PSD-ului. Aoleu, da’ greu mai pricepi!”. Recunosc, nu mă prinsesem că Burghiu îi făcea campanie mascată PSD-ului. Sunt curios dacă ea s-o fi prins.

4 gânduri despre „Lacrimi de crocodil

  1. I se potrivește proverbul ”Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”. Se face in schimb că nu aude cererea multor filiale din țară care cer demisia conducerii PNL în urma sirului neinspirat de candidați la Primăria Bucurestiului.

  2. Din ce se vede, madam respectivă vorbește, în ultimul timp, prin creierul lu ăla micu/aia mică pe care o poartă în pântece. Nu vreau să jignesc un nenăscut, dar cred că dumneaei ar trebui să se retragă. Poate așa nu se va mai face de râs!
    Se pare că mulți așa ziși politicieni mor de grija PSD. Oare de ce nu zic nimic de cel care s-a făcut cu o casă frumușică prin fals și uz de falas, fapt pentru care a fost obligat, prin hotărâre definitivă și irevocabilă a unei instanțe, să o restituie. Urmează procesul penal în cauză!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s