Realizare tehnico-științifică românească

Încep prin a reda un pasaj din presa on-line de astăzi. Sau, de când o fi, dar citită de mine astăzi:Şi ceea ce vedem este că la vârful sistemului politic un şef de partid este condamnat de Justiţie pentru manopere ilegale în desfăşurarea campaniei electorale. Or, ceea ce face domnul Dragnea acum este să vină să ceară să mai organizeze încă o dată o campanie electorală. Este o sfidare a adresată de domnul Dragnea justiţiei care tocmai l-a condamnat pentru activităţi ilegale în procesul electoral. Dincolo de acest lucru, este ultima probă a faptului că în PSD avem de-a face cu un concurs, din câte arată declaraţiile vârfurilor PSD, un dublu concurs – cine este mai condamnat cu suspendare decât altul şi cine-i mai acoperit decât altul. Am văzut că domnul Ponta îl acuză nu ştiu pe cine de această calitate. N-avem de-a face cu aceste lucruri. Ce-i interesează pe cetăţenii Capitalei şi ne interesează pe noi este să oferim o viziune de dezvoltare a Bucureştiului şi asta facem„, a declarat Predoiu la lansarea candidatului PNL la primăria sectorului 5, Ovidiu Raeţchi… În opinia acestuia, reacţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că Dragnea ar trebui să se retragă din funcţie, este una absolut firească, pentru că şeful statului este, printre altele, garantul echilibrului în stat şi al bunului mers al societăţii.”
Care-i realizarea tehnico-științifică? Păi, iată, specialiștii români au reușit să realizeze un dispozitiv capabil să traducă în limba română emisia de sunete mai puțin inteligibile pentru urechile naturale, ale domnului respectiv.
Inițial am vrut să spun că este o realizare de excepție dar m-am abținut când am văzut că are și mici scăpări. De exemplu, dispozitivul nu a fost în măsură să corecteze fractura logică din emisiunea de sunete a acelui domn, astfel că, după ce o sâsâie pe tema adversarilor politici, fără legătură cu momentul la care se manifesta sonor, acela legat de alegerile primarilor din capitală, la final cică nici nu-I interesează ceea ce tocmai spusese, ci el oferă o viziune de dezvoltare a Bucureștilor. Dispozitivul nu și-a dat seama că taman a tradus faptul că viziunea de dezvoltare a Bucureștilor, în logica emițătorului de sunete, se rezumă la a vorbi de domnul Dragnea.
Și, dovadă că nici specialiștii și nici măcar un dispozitiv tehnic nu pot alinia logic sunetele nearticulate, la final ni se spune că un BORFAȘ DOVEDIT DE JUSTIȚIE ar fi garantul bunului mers al societății. Adică, ce să înțeleagă societatea? Că trebuie să treacă la MINȚIT CU BUNĂ ȘTIINȚĂ ȘI CU REA CREDINȚĂ PENTRU A-ȘI ÎNSUȘI BUNURILE ALTUIA?!? Poate că ar trebui să încerce românii și varianta asta. Păi, dacă i-au votat pe ăștia, or avea și ei vocație d-asta!

Reclame

5 gânduri despre „Realizare tehnico-științifică românească

  1. Cîhhhhhhhhh! Parlamentari de două ori cât americanii, primari arestați mai mulți decât în toată Europa, cartofi importați din Grecia și Egipt, turism pe-afară…. Ce-om căuta pe planetă?

    • Crezi ca d-aia isi da Predoiu cu stangu-n dreptu?!? S-a impiedicat in parlamentarii americani!?!? Dar fiindca ai preluat formula basista cu parlamentarii romani care-s de doua ori mai multi ca la americani, hai sa te lamuresc cum e cu parlamentarii la americani. Acolo, anumite legi sunt adoptate de autoritatile statale, nu de alea federale. Cum ar veni la noi, autoritatile locale. De exemplu, legea privind pedeapsa cu moartea NU este de competenta parlamentului federal, ci de competenta autoritatilor statale, car’va’zica, locale. Asadar, cand mai vorbesti de parlamentari americani si compari numarul lor cu cel al romanilor, NU UITA sa adaugi si autoritatile statelor americane, CARE ADOPTA LEGI. La noi, acele legi sunt adoptate NUMAI de parlament, nicidecum de consiiile judetene sau comunale. NUMAI DUPA aia poti compara cifrele. Altminteri este ca si cand ai compara numarul țâțelor vacii cu numarul dinților babei si te miri ca vaca are mai multe țâțe decat dintii babei.

  2. Precum spuneai acum vreo două zile, dacă ai discuta cu „personajul” ar trebui să-i citezi propriile spuse cu întrebarea: Și matale pe când aplici afirmația… matale? Cât despre domnul Predoiu, lunile trecute era citat ca făcând parte dintr-un triumvirat care conduce – sau dictează în – justiția românească … Oricum, doamna Firea ar trebui să se culce pe urechea dreaptă și să se învelească cu stânga…. a câștigat alegerile viitoare !!! Ha, ha, ha… adică hă, hă hă ! Păi tocmai l-am uitat pe șobolanul șef, tartorul inculpaților și al sforăriilor din peisajul mioritic, cel coborât de pe vapor numai și numai să ne încurce, după formula: încurcă-i drace! Credeți că n-o să-și bage codoiul prin alegerile pentru primăria Bucureștilor? Maaamăăă… ce mai circ ne așteaptă… Parcă îl și văd pe candidatul agreat de Întunecimea sa, punând o întrebare, așa, într-o doară: E adevărat că în noaptea de … spre… ai fost acasă la…? Șamd…

    • Cu siguranta isi va baga coada. Cum cine? Dracu! Doar, d-aia s-a aciuat pe malul Dambovitei, nu pe malul marii, nu? In ceea ce o priveste pe madama citata habar n-am ce prostii mai zice/face, sau daca zice/face si ea. N-am apucat sa ma uit, ca m-au tinut de vorba aia cu legionarii, cu mineriadele, iar acuma ma tin madam Burghiu si „premierul din umbra” cu prostiile pe care le debiteaza dandu-si cu dreptu-n stangu intr-o voiosie mai ceva „ca cand” mi-e mie somn. Dupa cum se vede, niciun „catindat” nu zice nimic despre ce va face el, ci numai despre ce ar trebui sa faca altii. Sunt sigur ca tot asa vor face si cand vor fi primari, sau primarese. Da’ nici astia care-i gazduiesc pe la televiziuni nu-i intreaba nici d-ai dracu decat despre ce au zis acum 30 de ani, de ce s-au dus la baute acum 25 de ani, si alte d-astea foarte interesante pentru pirandele care-i urmaresc.

  3. UNELE DIN COMENTARIILE DE MAI SUS MA AMUZA DAR SI MA INGRIJOREAZA…PAI SI PE VREMEA TOV. ANA PAUKER AVEAM CEI MAI MULTI PRIMARI ARESTATI..SI… DE CE IMPORTAM CARTOFI?? SI DE CE NE DUCEM IN CONCEDII AFARA?? DE CE AM AJUNS AICI ? IN REST,TOTI ISI DAU CU PAREREA CA-N SEDINTELE DE PARTID DE ODINIOARA, CITEZ :MAI E UNII TOVARASI CARE FUMEAZA KENT,TOVARASI..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.