Rușii ăștia!!

Era cât p-aci să mă umfle râsul când l-am auzit pe “Omul cu măsele de fier” zicând că năzbâtia aia de la Deveselu este defensivă. Vroiam să-l întreb de cine anume ne „defensează” chestia aia, în afară de propria independență națională, de care ne „defensează” definitiv. Noroc că n-am apucat să-l întreb pentru că acuma îi dau dreptate. De ruși trebuie să ne „defenseze”, dom’le, că ăștia sunt periculoși! Chiar astăzi, pe mine m-au împins de la spate niște ruși. Iată mai întâi împingerea lor și apoi o să arăt și ce-am pățit din împingerea asta:Respingând ideea existenței civilizațiilor inteligente, un grup de oameni de știință din Rusia, în frunte cu fizicianul Pavel Poluian, susține că obiectele zburătoare neidentificate (OZN) nu au nimic în comun cu extratereștrii. OZN-urile sunt opera inginerilor americani și ruși, care pregătesc viitoarele aparate zburătoare netradiționale, de genul „farfuriilor zburătoare”, susține Poluian, citat de presa rusă. Împreună cu colegii lui, Poluian nu crede în ipoteza existenței civilizațiilor extraterestre care, periodic, trimit spre Pământ navele lor pentru a-i studia pe oameni și a pătrunde „vizual” în adâncurile Terrei. Poluian afirmă, printre altele, că rușii au construit astfel de OZN-uri în special la fabricile de tractoare, iar Pentagonul le are de peste 60 de ani. Mai mult, el spune că toate poveștile despre extratereștri care zboară de colo-colo au fost inventate cu un singur scop: de a ascunde adevărul despre creatorii OZN-urilor. Argumentându-și punctul de vedere, Poluian evocă, printre multe altele, cartea „OZN-urile și FBI”, semnată de Bruce Maccabee. Lucrarea, care prezintă mai multe dovezi, rapoarte oficiale ale serviciilor speciale americane, ridică urmatoarea întrebare: obiectele zburătoare neidentificate constituie un proiect de spionaj american sau sovietic? Cum însă nimeni nu s-a obosit să răspundă la această întrebare și la multe altlele lansate de-a lungul timpului, au apărut legendele despre vizitatorii din Univers, invenții susținute cu entuziasm de FBI, CIA și de alte structuri similare ale Statelor Unite, crede fizicianul rus.
Ei, poftim împinsătură! Păi cum mă mai pot stăpâni eu să nu reiau teza mea de doctorat cu privire la extratereștri, teză autoplagiată de mine însumi, ca să fiu sigur că mă plagiază dracului și pe mine cineva? Și cum m-aș putea eu stăpâni să nu reiau bancul cu … O să vedeți, după teză. Dracu i-a pus pe rușii ăștia să aducă vorba despre fabrica de tractoare!?
CONSECINȚA NR. 1 A ÎMPINSĂTURII RUSEȘTI:
*
EXTRATEREŞTRII
Au reînceput zvonurile despre sosirea unor extratereştri. Apar din nou cãrţi, circulã mailuri, documentare, se lanseazã scenarii. Cicã, însãşi NASA vorbeşte! Ca şi acum vreo 40 de ani, când am început eu sã citesc despre ei, mai puţin mailurile, cã astea nu începuserã sã circule pe la noi.
Eu, ca atoateştiutor recunoscut, mã pricep şi la ãştia, având şi douã experienţe trãite pe viu, de pe urma cãrora am avut grijã sã las omenirii mãrturiile istorice ce pot fi citite gratis, de cei care le cumpãră.
Ei bine, ca priceput şi experimentat ce sunt, eu cred cã extratereştrii nu vor veni şi am sã explic de ce.
Dacã ne sunt superiori, nu vor veni fiindcã şi-au dat seama cu cine ar avea de a face. Pãi, ei nici ca femei de serviciu n-au nevoie de d-ãştia ca noi. Iar mincinoşi şi bãtãuşi, ca noi, n-au nici sub formã de desene animate sau pãpuşi pentru cãţeii lor. Ăştia ca noi au fost interzişi la ei acum 3869 de ani, într-o dupã amiazã, când s-au îmbãtat dupã meci şi s-au comportat omeneşte, adicã s-a lãsat cu sânge.
Dacã ne sunt inferiori, nu vor veni cã le e fricã de noi cã le furãm banii, apoi îi dãm tot pe ei în judecatã şi câştigãm tot noi, cã se judecã în România, dupã care îi luãm la bãtaie, îi sechestrãm, le furãm maşinile şi plecãm la munte cu nevestele lor. Cã ele, nevestele, mai au ceva urme ne-extraterestre prin gene, cã şi-au pus gene false.
În plus, ei nu se pricep să facă politică. Or, aici, pe Pământ, au observat că toți oamenii fac politică. Unii prin parlamente, alții prin guverne, destui prin diverse asociații și organizații fie politice, fie apolitice, iar cei mai mulți pe străzi. Toți dau din gură, dau din mâini, arată cu degetul spre toți ceilalți, se bat cu pumnii în piept, promit, după care se duce fiecare și face exact pe dos. La ei nu ține chestia cu politica. Au încercat și ei în urmă cu câteva milenii și a dat Universul cu ei de … Nu, nu de Pământ, a dat cu ei de Calea Lactee, de a sărit zerul din ei, după care i-a pocnit cu oiștea Carului Mare de au văzut stele … polare și le-a trecut. Acuma, numai când văd ce facem noi aici, pe Pământ, o iau la fugă de le sfârâie … motoarele rachetelor.
Aşa cã, dacã, totuşi, vor veni, atunci vor veni d-ãştia ca noi. Pãi, ãştia sunt extratereştri? Poate când e vorba sã voteze, sau sã guverneze. Cã numai atunci ne manifestãm şi noi cam extraterestru! Cã doar n-or veni aici numai ca sã joace fotbal! Nu m-ar mira, cã am auzit cã şi-ar fi trimis, deja, nişte precursori care joacã în “echipa extratereştrilor”.
*
CONSECINȚA NR. 2 A ÎMPINSĂTURII RUSEȘTI:
*
Banc: Americanii au făcut rost, desigur, cu ajutorul lui Dumnezeu, că ei nu … , de planurile ultra-secrete ale unui avion ultra-secret rusesc. Au angajat cei mai mari meseriași, i-au dus într-un loc ultra-secret, le-au dat planurile și le-au cerut să le execute. După o vreme, echipa a anunțat că a terminat treaba, iar când au venit specialiștii americani să vadă ce a ieșit, au găsit … un tractor. Echipa de lucrători s-a jurat că a respectat la sânge toate planurile și toate specificațiile, dar … aia a ieșit.
Supărați, americanii au angajat și alte echipe dar, de fiecare dată, rezulta tot un tractor.
Disperați au angajat și o echipă de români, iar când au fost anunțați că echipa și-a terminat treaba și s-au dus să vadă rezultatul, au găsit … un avion. Mirați, i-au întrebat pe români cum de au reușit, în condițiile în care toți ceilalți care au lucrat înaintea lor nu reușeau să facă decât un tractor. Atunci, nea Vasile, șeful echipei, s-a ridicat și le-a spus: “Dom’le, adevărul este că, prima dată, și nouă tot un tractor ne ieșise, da’ … l-am luat la pilă”.
*

Reclame

Un gând despre „Rușii ăștia!!

  1. E posibil ca Domnul Pavel Poluian să știe foarte bine ce spune. Nu este exclus ca proiecte, de ce nu componente, dacă nu cumva chiar vreo făbricuță, să fi fost luate drept captură de război de la nemți, care nemți se pare că inventaseră deja farfuriile cu motor…
    Sunt destui care sugerează asta, chiar dacă pare de domeniul conspirației și dovezi nu prea au. Însă inginerii Rudolf Schriever şi Otto Habermohl n-au stat ei chiar cu mâinile încrucișate! Numai că lumea (și de la Est, și de la Vest) tace.

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/03/30/societatile-secrete-naziste-si-constructia-primelor-ozn-urilor-in-epoca-moderna/
    sau
    http://www.evz.ro/teorie-socanta-ozn-ul-care-s-a-prabusit-la-roswell-a-fost-de-fapt-o-racheta-nazista-video.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.