Propagandiștii bolșevici din nou la butoane

În România, bolșevicii au pus mâna pe propagandă și nu se dezic de ceea ce știu ei cel mai bine. Și ce știu ei cel mai bine? Să producă efecte inverse față de cele pe care ar fi dorit să le producă.
Televiziunile, presa, spațiul virtual, ba chiar și instituții ale statului sunt pline de asemenea specimene. Una din hibele propagandei bolșevice era aceea că orice adevăr spunea, îl îngroșa într-atât încât devenea necredibil. În schimb, trecea sub tăcere sau „farda” hibe reale care, cunoscute, poate ar fi fost corectate. Așa se face că oamenii nu mai credeau nimic din ceea ce ni se spunea că ar fi bun, și descoperim de-abia acuma că, într-adevăr, multe erau chiar bune. Prin contrast, nu mai credeau nimic din ceea ce ni se spunea că ar fi rău, și, la fel, descoperim de-abia acuma că, într-adevăr, multe sunt rele. Numai că, între timp, din cauza efectului invers, noi am aruncat la gunoi tot ceea ce nu credeam că este bun, deși multe din cele aruncate ar fi meritat să fie salvate. În schimb, ne-am turnat singuri în cap o grămadă din cele despre care nu credeam că sunt rele, ne-am convins acuma că sunt chiar foarte rele, dar nu mai avem cum să scăpăm de ele. Căci, să fim serioși, dacă în ’89 am fost lăsați oarecum de capul nostru, să facem ce ne duce mintea, ba am mai și fost ajutați pe ici, pe colo, să ne ducă mintea preponderent la prostii, acuma nu ne-ar mai permite nici dracu să renunțăm la ceva rău. Mintenaș s-ar pune și la noi de un maidan kievian, sau de o primăvară arabă. Așa că, avem exact ce merităm. Am face bine să nu ne mai văicărim în public, ci singuri, la oglindă.
Cum ziceam, propagandiști bolșevici în gândire dirijează acuma propaganda „democratică”. Efecte inverse? Păi, iată, lumea nu mai crede vrăjeala cu lupta împotriva corupției, deși împotriva corupției vrea tot omul să lupte. Nu mai crede din cauza propagandiștilor. Cum dracu să mai crezi în așa ceva când vezi cu câtă abnegație politică se desfășoară fals denumita luptă anti-corupție? Cum dracu să mai crezi că lupta asta anti-corupție ar fi spre binele românilor când vezi că este dirijată de străini? S-or fi trezit acei străini că ei sunt, de fapt, mari patrioți românești?!? Haida de! Ca orice nații normale, străinii fac tot ceea ce fac, pentru interesele lor.
Din cauza bolșevismului propagandistic a ajuns lumea să voteze oameni aflați în pușcărie și să nu mai creadă în corectitudinea niciunei decizii judecătorești, chiar dacă unele, cu siguranță, sunt corecte.
Deosebirea, cam singura, dintre propaganda bolșevică de acum și cea de pe vremea bolșevicilor este aceea că bolșevicii de atunci spuneau că poporul este minunat, excepțional, chiar și atunci când făcea prostii, când fura, când mințea, în timp ce propaganda bolșevică actuală spune că poporul e tâmpit și nu știe să voteze, e obraznic, e incult, e leneș, e hoț, e mincinos. Iar în corul propagandiștilor bolșevici actuali, alături de propagandiștii din televiziune, din presă, din justiție cântă și ambasadori străini. Amabasadori care, dacă le-ar spune vreun român că poporul pe care-l reprezintă ei este tâmpit și votează prost, ar face bulbuci la gură și le-ar ieși ochii din orbite. Iar funcționarii statului românesc, cei plătiți de noi ca să mențină legătura cu acei ambasadori și să-i pună la locul lor când e cazul, se fac că nu văd, nu aud. Cu alte cuvinte, chiar și slujbașii statului fac parte din corul propagandiștilor bolșevici actuali.
Halal! O fi meritat să moară atâția oameni ca să ne întoarcem la bolșevism? Era mai simplu să fi pus un compozitor să-i dedice o simfonie lui Stalin și un sculptor să-i ridice o statuie, ne adunam toți în jurul statuii și ascultam simfonia. Eventual, beam și o bere cu vodcă și bolșevismul era gata, nu mai trebuia să moară nimeni.

Anunțuri

9 gânduri despre „Propagandiștii bolșevici din nou la butoane

  • Te indoiesti ca oamenii nu mai cred in propaganda cu lupta anti-coruptie? Adica, iti imaginezi ca toti cei care au votat cu unii aflati prin puscarii, sau despre care urla televiziunile ce nenorociti sunt, sunt cretini chiar toti?!? Adica, te indoiesti ca lupta anti-coruptie din Romania este IMBACSITA de politica? Te indoiesti ca nisite ambasadori ne spun cu cine sa votam si ce rau am votat, atunci cand n-am votat cum ne-au zis ei?!? Foarte interesant! De unde ai luat indoiturile astea, ca am vrut si eu sa ma indoiesc dar N-AM GASIT indoituri!

   • Astia de azi, nu? Adica aia de la DNA, aia de la ambasadele coloniale, aia din presa vanduta. Ca, altii, de unde?!? Vad ca aia din Cuba si din China sunt aplaudati de cei din „patria lu’ democratie”, deci aia ie comunisti buni!

   • Multumesc ptr mesajul din ..culise.
    CHIAR MA INDOIESC, dar nu relativ la ceea ce ati subliniat aici, CACI NU POATE FI INDOIALA ASUPRA MINCIUNII SFRUNTATE CE NI SE TOARNA ZI DE ZI DE CATRE CLICA PUTUROASA CARE A PUS LABA MURDARA PE ROMANIA si implicit pe noi, ROMANII..
    Ma INDOIESC SINCER, DE TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA, dar, „NU INTAMPLATOR”, FIIND CONVINS CA IN SPATELE INTREGII MASCARADE SE AFLA , INAMICUL PUBLIC NUMARUL UNU AL OMENIRII, ADICA JIDOVIMEA UNIVERSALA…
    In acest sens , AM SPUS SI O SPUN DIN NOU, MA INDOIESC DE TOT CEEA CE NI SE PREZINTA, APARENT , cu buna credinta, dezinteresat, etc. etc, DE CATRE ABSOLUT TOATE MIJLOACELE MEDIA!!!!
    As sublinia acel..ABSOLUT!!!
    Daca NU M-AS INDOI, CRED CA NU AS MAI FI!!!
    Cu stima, si scuze pentru …valuri..

 1. Realitatea sociologică este că evoluția noastră din ultimii 26 de ani a avut și are efecte grave, din cauza modului și concepției privind evoluția României după schimbarea regimului. Prima grijă a fost refacerea clasei patronale, pe care statul anterior o anulase, statul fiind, practic, singurul „patron”. Numai că cei care s-au ocupat de această schimbare nu știau despre ce este vorba, așa că au urmat „sfaturile” celor care au văzut că economia României a rămas de izbeliște, iar industria, „o grămadă de fiare vechi”. Această chestiune pusă rapid în funcțiune, a dus și la diesființarea clasei muncitoare! Așa că, România a rămas, practic, cu o singură clasă, repectiv„clasa politică”! Dacă ne uităm în occident, vedem că cele trei mari structuri (clase) ale unei societăți normale există, preocuparea majoră a acestora fiind armonizarea, pe cât posibil, a relațiilor dintre ele și rezolvarea situațiilor de conflict, pentru a menține echilibrul necesar funcționării societății și respectarea structurii de „națiune consolidată”, România fiind singura care nu dispune de o astfel de structură

  • Cu tot respectul, APA DE PLOAIE!!!!
   Cel putin relativ la …fantastica preocupare a occidentului pentru armonizare, pace , liniste si bucurie…in randul cetatenilor de pe acolo…si al celor aciuiti, de pe varii ..melaguri.
   Mie imi miroase mai degraba a …ANESTEZIERE, inainte de ..INDUCEREA STARII DE COMA, in care, EVIDENT, NU MAI AI REACTII, NU MAI JUDECI CU CAPUL TAU, NU MAI IEI DECIZII RATIONALE, CI, DEVII PARTE DIN JOCUL JIDOVIMII!!!
   Apoi, DUMNEZEU CU MILA….ca si pe meleagurile noastre, mioritice, evident.

 2. Saracii ,,bolsevici”ei sunt vinovati de toate relele pamantului.De la crime in masa pana la coruptie,razboaie ,genocid si daca mai sapam putin si holocaust ;sunt doar cateva anateme ce se arunca in spatele lor.In general oamenii sint in mod firesc inclinati spre coruptie.Putere onoare,bogatii si satisfactiile care le acompaniaza ,toate acestea costituie arsenalul de ispite cu care oamenii sint facuti sa puna interesul personal inaintea celui public.Cel cu bani,nu trebuie sa fie bolsevic,comunist sau mensevic.El poate sa castige mai multi oameni in serviciul sau si sa supuna restul.B.Franklin,cand scria din Anglia nu se referea la ,,bolsevici”. ,ci la acuzatia politica adusa britanicilor de colonisti ,tintind coruptia morala si politica.,, Aici ,numeroasele functii publice fara rost ,salariile enorme,pensiile ,sperturile inghit toate veniturile.De aceea ma tem ca de ne vom uni aceasta nu va face decat sa ne corupa si sa ne otraveasca si pe noi”.Cum credeti voi ca se pot adopta legi care sa limiteze coruptia de a ravni la putere?De a detine puterea?!De regula strigatul de alarma indicand coruptia este dat de cei care nu sunt la putere si incearca sa ajunga la ea.

  • Intr-o tara in care toti neispravitii urla jos comunismu, in care toate otrepele zic ca magariile, micinunile si hotiile pe care le fac ei sunt din cauza celor 50 de ani de comunism, desi ei habar n-au ce este acela comunism, ca n-au trait in SINGURELE COMUNITATI COMUNISTE de pe Terra, anume chibuturile din Isarel, intr-o asemenea tara, zic, eu nu pot sa le dau in cap decat acuzandu-i pe ei ca sunt bolsevici. Si, culmea, eu mai aduc si argumente, anume cele scrise in articol. Mintea propaganada bolsevica? Mintea. Astia de acum, atat cei din propaganda profesionista cat si cei din institutiile zise ale statului, zise ale justitiei, MINT? Mint. Atunci, DE CE N-AS CREDE CA SUNT BOLSEVICI? Mai credea lumea inainte de ’89 ce le spuneau bolsevicii? Nu mai credea. Acuma mai credea lumea ce le spun astia? Nu mai crede. Pai, nu stiu ce poate fi mai clar decat atat. BOLSEVICI! In suflete, in cuget, in conduita. BOLSEVICI IMPUTITI. Ca nici macar bolsevici d-aia adevarati nu sunt.
   Tu crezi ca sefa DNA, cand MINTE, sau ambasadorul USA, cand ne spune cu cine sa votam, sau aia de la MAE care se fac ca nu vad cum ambasadorul USA incalca orice regula diplomatica, sau aia care baga in puscarie oameni nevinovati, sau presedintele patriei tale, cand a mintit ca o javra si a insfacat case care nu-i apartineau, AU CITIT ce a scris Franklin? Sau crezi ca-i intereseaza ce a scris ala?!? Iar astia, toti, si altii ca ei, zic ca toate porcariile facute de ei sunt din cauza comunismului.
   Da’ aia care ma bat la cap toata ziua ca trebuie sa pornim razboi cu Rusia, ca sa se justifice rachetele americane de la Deveselu au citit, sau ii intereseaza ce au scris cei pe care-i citezi tu?!? Ii doare exact in cot, si MINT CU O NERUSINARE CU MULT MAI MARE DECAT A BOLSEVICILOR. Aia macar actionau instinctual, erau neciopliti, nescoliti, badarani natur. Astia sunt JIGODII!
   Te asigur ca astia lingeau cururi sovietice inainte. Iar acuma li se pare ca sunt mai gustoase cururile americane.
   Nu fetisiza ce a spus un englezoi. Nu uita ca englezii sunt CEA MAI PERFIDA NATIE. Nu am descoperit eu asta, dar eu o pot confirma cu situatii cunoscute de mine, din contact direct, nu din povesti spuse de altii. Eu NU am fost educat in spiritul celor semnalate si de englezoiul citat de tine. REFUZ sa cred ca sunt UNICAT pe Terra!
   Eu nu i-am apucat pe bolsevici. Cand am deschis eu ochii asupra lumii, nu mai erau, dar nu am gasit o eticheta mai potrivita pentru toti acesti mincinosi, borfasi cocotati in posturi inalte, cu caractere specifice limbricilor. Le-am pus eticheta de bolsevici cu speranta ca li se va fisura fierea. Sper sa nu uite oferta mea de smoala ecologica special conceputa pentru ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s