Gând cu ghinion

Este gând pentru că este gând, și este cu ghinion pentru că este pe calapodul celui care a avut ghinionul să fie prins cu minciuna, dar, mai ales, a avut ghinionul să nu-i pese că a fost prins.
Astă seară este o seară de vară. Mii de bucureșteni și-ar fi dorit, firesc, să se plimbe. Cu toate astea, cei de sus, pe care bag seama că nu-i interesează soarta românilor, au început să plouă. O ploaie insistentă care, practic, împiedică acele mii de bucureșteni să-și exercite dreptul lor constituțional la plimbare.
În acest context, mi-a venit gândul cu ghinion. Este cam același gând care i-a venit altă dată, într-un context similar, și ghinionistului de serviciu, atunci când și-a întins coarda gândirii până la limita de jos. Nu cumva, având în vedere încălcarea gravă a drepturilor bucureștenilor, președintele ar trebui să-și dea demisia? Măcar acuma, chit că e prea târziu, întrucât mulți bucureșteni au fost plouați, deja.

Reclame

2 gânduri despre „Gând cu ghinion

  1. Ghinionul nostru este că persoana în cauză a făcut ieri 57 și cică mai are multe
    lucruri de făcut… Bine! Cum ar fi, de exemplu, câteva vizite efectuate în baza dreptului constituțional după cum ziceți și care se vor finaliza cu câteva poze făcute cu telefonul!

  2. DA,DEMISIA,PT. CA SI LA CONSTANTZA SI MAMAIA PLOUA DE 3 ZILE SI HOTELIERII AU RAPORTAT PIERDERI DE 1% DIN P.I.B….P.S. IERI UN TZIGAN MI-A BLOCAT LOCUL DE PARCARE PLATIT.CER DEMISIA GUVERNULUI SI CONVOCAREA STABORULUI…TRAIASCA MARTIN LUTHER LINCH…SAU LYNCH…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.