Americanii se trag din evrei?!

Pe la una mie nouă sute și nu mai țin minte cât, dacă n-o fi fost chiar pe la două mii, mă aflam pe unde se zice că ar fi „Pământul Sfânt”. Nu eram prea mulți străini pe acolo, majoritatea își anulaseră vizitele din cauza bătăilor care se întețiseră vârtos. Era un nou vârf al Intifadei. Urmare a eforturilor diplomatice, chiar în zilele când eram acolo, se ajunsese la o înțelegere, partea israeliană și cea palestiniană semnând un acord care ar fi trebuit să pună capăt bătăilor interminabile, bătăi în care erau angrenați toți într-o asemenea manieră încât toți se puteau acuza reciproc și fiecare avea dreptate. Că, de aia nu prea se reușește cu pacea pe acolo.
Acordul semnat de cele două părți prevedea la primul punct încetarea revoltei palestiniene, iar la punctul al doilea prevedea cedarea unor teritorii de către partea israeliană.
Întrucât perioada de turbulențe durase cam mult, iar acțiunile fuseseră cam violente, lumea era nerăbdătoare să vadă că se calmează părțile beligerante, iar când s-a făcut publică semnarea acordului respectiv, agențiile de presă au năvălit să stea de vorbă cu cei implicați. Am prins dialogul dintre un reporter britanic și un consilier al primului ministru israelian. Redau acel dialog, așa cum mi-l amintesc. Cu siguranță, nu mi-a scăpat nimic relevant din acea discuție. Mă voi rezuma la chestiunea esențială, care va explica și titlul acestui articol.
-Deci, sunteți gata să cedați anumite teritorii palestinienilor?
-În primul rând, partea palestiniană trebuie să înceteze activitățile teroriste.
-Desigur, dar și dvs ați acceptat să cedați niște teritorii.
-Nimic nu se face dacă partea palestiniană nu încetează acțiunile. Acesta este primul punct al acordului.
-Bine, bine, am înțeles, în primul rând trebuie ca partea palestiniană să înceteze acțiunile, dar, dacă partea palestiniană își îndeplinește obligația asumată, veți ceda niște teritorii?
-Suntem gata să discutăm acest aspect.
Car’va’zică, israelienii erau gata să discute despre o chestiune pe care se angajaseră sub semnătură să o îndeplinească.
Ce mi-a adus aminte de acest episod? Se știe că SUA și Iranul au semnat un acord prin care, partea iraniană s-a angajat să sisteze programul nuclear, iar partea americană se angaja să ridice niște sancțiuni împotriva Iranului. Nu știu cum stau lucrurile, numai această chestiune nu-mi stătea în atenție, dar partea iraniană a acuzat public faptul că americanii nu au ridicat sancțiunile pe care se angajaseră să le ridice, deși ei au stopat programul nuclear. Și ce zice secretarul de stat american? Cică e gata să discute cu partea iraniană despre această chestiune, ca să o clarifice.
Sper că nu mă va mai întreba nimeni ce am vrut a zice prin titlul acestui articol.

Reclame

11 gânduri despre „Americanii se trag din evrei?!

 1. Domnule blogger se vede ca nu ai fost atins suficient de mult de iluminarea exceptionalist democrat-atlantista .Inainte sa te intrebi si in acelasi timp sa te si miri,este necesar sa delimitezi riguros domeniul amalgamist american -evrei.Domeniul este foarte sensibil si risti sa fi catalogat anti-semito americanPentru a aborda domeniul criticii americano-evrei trebuie definite si distinse ;sionismul religios si cel politic,sionismul si iudaismul,.Evreii din tarile in care locuiesc ,constituie un singur popor.Ei au facut obiectul persecutiilor ori unde si in orice vreme,si nu pot fi asimilati de natiunile in care traiesc.Ei asa zic!Mai mult,dupa expulzarea,spolierea si reprimarea polestinienilor,declansarea a o serie de razboaie in Orientul Apropiat si continuind cu dezmembrarea statelor arabe ,lumea zice,eu ma feresc sa scriu,ca e un proiect de amenintare la pacea mondiala si, daca ghicesti ,,nevinovatia”americana,realizezi si faptul ca totusi .te intrebi,Cum se poate ca o tarisoara cu o suprafata si o populatie redusa joaca un asemenea rol in politica mondiala.?Raspunsul?SUA,actioneaza prin intermediul Israelului,oferindu-i un ajutor nelimitat,neconditionat si din cand in cand formuleaza o condamnare verbala a Israelului dar protejandu-l prin jocul veto-ului impotriva oricarei sanctiuni reale.Si,daca ti-ai pus intrebarea asupra simbiozei ,,si americanii se trag din evrei..eu zic numai sa te gandesti la atitudinea colonistilor ,viitori americani,fata de populatia autohtona ,indiana,si de atitudinea israelienilor fata de arabi ,respectiv -palestinieni.Colonialismul evreiesc nu a avut ca scop exploatarea ,,indigenului”ca mana de lucru ieftina ci si de al inlocui ,de al alunga,ai ,,cumpara pamanturile si ai,,privatiza”industria,

  • Daca stiam ca o sa apara un asemenea comentariu, as fi scris articolul mai de mult. N-aveam nevoie sa-l astept pe secretarul de stat sa spuna ce a zis, doar stiam ce va spune.
   Pe mine ma bucura acest comentariu. De ce? Din multe motive, dar unul este extrem de practic, desi eu nu sunt deloc pragmatic de felul meu. Nu voi sta singur in celula cand se va da drumul hingherilor sa-i umfle pe aia care si-au dat seama ca aici avem de a face cu o colonie, fosta tara independenta, cu niste colonisti si cu niste bastinasi carora li se da voie sa-i aleaga pe cei care vor linge cururile colonistilor. Ca nu pot sa-i linga toti. O sa ajung ca Tutea sa zic ca am ajuns in celula pentru niste prosti care i-au primit cu flori pe colonisti.
   Altminteri, numai prostii si vandutii nu au inteles cum se joaca americanii cu Israelul si cum se joaca de-a razboiul pe planeta. Pai, daca altceva NU-S CAPABILI, nici unii, nici altii?!? Ce dracu ar putea sa iasa din slanina, altceva decat batai, pumni, bombe, gaze, maciuci?!? De unde sentimente?!? De unde gandire?! In afara industriei de razboi, ce altceva mai au?
   Una peste alta, insa, eu cred ca Dumnezeu n-a inventat intamplator aceasta rasa nenorocita. Si-a dat seama ca apucase sa creeze prea multi prosti si n-avea cine sa-i exploateze.

  • Acum înțeleg și eu cum de a fost lăsată Hexi Pharma/Farma să dilueze dezinfectanții atâta timp chiar in blocul SRI: ca să micșoreze în mod intenționat populația României. Ce s-a mai întâmplat apoi cu așa-zisul patron este la fel de dubios.

 2. aș înțelege că eu sunt în postura „colonizatului” și se aplică la mine formula colonistului american: „singurul român bun este românul… mort???”cred că da !
  ne vedem… dincolo !

  • As completa oleaca formula, ca sa o aduc la zi: „Singurul român bun este românul mort, iar dacă nu moare de bună voie îl sinucidem, dă-l dracu!”

 3. Faptul că evreii sunt americani – pardon, americanii sunt evrei nu este ceva greu de înțeles. Soluția pentru noi ar fi să fim „mai evrei decât evreii”! Dacă vom putea! Numi că evreii s-au pribs ce vrem noi (vezi distrugerea elicopterului cu evrei în munții noștri! Restul, sunt vorbe goale! Evreii s-au lămurit că noi nu suntem„americani”!

 4. O mare confuzie a autorului, in Israel traies mai multe categorii de iudei. Evreii sunt cei mai vchi de pe vtremea lui Moise si vorbesc ebraica iar ca pondere sunt sun 9%. Resrul de 85% sunt iudo-khazarii popor de origine turcica provenind din triburile barbare din Nordul marii Caspice care au trecut la iudaism in sec 8-9.apoi persii i-ai impins spre Europa si Rusia de unde s-au imprastiat in lume. Acestia vorbesc idis si nu sunt popor semit, tocmai de aceea ei incearca sa se asimileze evreilor. Restul populatie iudaice din Israel sunt evrei etiopieni , marocani , tunisieni s.a.
  Iudeokhazarii au incercat sa formeze sau sa ocupe economic si financiar si sa colonizeze Germania, Moldova, iar Stalin le-a creat un stat in extremul orient, Republica Sovietica Evreiasca cu capitala la Birobidjan care functioneaza si azi (https://ro.wikipedia.org/wiki/Regiunea_Autonom%C4%83_Evreiasc%C4%83). Dupa al doilea razboi mondial iudeokhazarii au trecut la colonizarea SUA si au reusit azi avand un control total asupra Guvernului american prin sistemul bancar si financiar si prin parlamentarii americani de origine iudeokhazara. Astfel si-au plasat oamenii in toate structurile statului. Tot in SUA actioneaza si Iluminatii, cei mai multi tot de origine iudeokhazara care care sub bagheta lui Rotscild si Rokefeler vor instituirea New World Order prin care sa conduca intrega lume. In prezent exista un conflict intre Iluminati (SUA) si Rusia carea le-a intuit si monitorizat actiunile ticaloase la nivel mondialefectul fiind razboiul din Ukraina.

  • Te-a trimis cineva sa postezi lozinci aici? Altminteri nu inteleg UNDE ESTE CONFUZIA AUTORULUI. Ca, autorul NU a folosit sintagma TOTI ISRAELIENII, nici macar TOTI EVREII! Erai cumva acolo cand l-a vazut autorul pe acel membru al executivului din Israel facand afirmatiile pe care le-a mentionat autorul?!? Cumva, ala nu era evreu? Cumva ar fi trebuit ca autorul sa-i ceara certificatul de nastere?
   Te rog INSISTENT sa redai in scris, aici, CONFUZIA AUTORULUI. Altminteri, ramane cum am zis-AI FOST TRIMISA AICI CU MISIUNEA DE A POSTA LOZINCI CU ASPECT ISTORIC, D-ALEA NUMAI BUNE DE PROSTIT CEI CARE NU STIU DESPRE CE E VORBA.
   P.S. Sau, cumva, te referi la semnul intrebarii din titlu. Adica, vrei sa zici ca n-ar fi trebuit sa ma intreb, intrucat, din cele spuse de tine, ar rezulta ca este chiar asa?! Uite ca eu nu mi-am propus sa scriu dizertatii istorice si nici macar eseuri filozofico-politico-istorice, ci doar am relatat doua intamplari vazute de mine, in persoana, nu auzite de la altii, intamplari in care, si evreii si americanii, DUPA CE AU SEMNAT niste acorduri, declara nonsalant ca sunt gata sa discute despre acele acorduri. Adica, ei NU SUNT DISPUSI SA RESPECTE CEEA CE S-AU ANGAJAT PRIN ACORDURI SCRISE. Eu i-am vazut facand asemenea declaratii, nu mi-au povestit altii. Spre deosebire de tine care ma indoiesc ca l-ai vazut pe Moise!

 5. Ce păcat că unii comentatori au estompat postarea mea, dar cred că cei care trebuie au înțeles „zicerea” mea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.