Întrebare pentru vânătorii de doctori

Nu e vorba de medici. Pe ăia nu-i vânează nimeni, sunt lăsați să plece unde or vedea cu ochii. E vorba de posesorii de titluri științifice de doctori în diverse domenii.
S-a relansat sezonul de vânătoare a doctorilor. Așa cum a priceput tot omul, este vorba de o vânătoare politică, la care participă, pe post de vânători, cetățeni care au fost numiți în funcții pentru care și-au luat diverse angajamente mai ceva ca alea de pionier. Cine nu mă crede pe mine să-l întrebe pe ministrul care a declarat că își dă demisia dacă nu i se retrage titlul de doctor nu știu cui. Ce poate fi mai clar de atât? Omul a fost numit ministru pentru asta, nu pentru altceva! Că, dacă ar fi avut alte responsabilități, n-ar fi putut să zică ce a zis. Cinstit, fiind, săracul și-a dat arama pe față.
După cum a observat tot omul, în rahatul ăsta cu doctoratele nu se bagă decât politicienii. Doctorii adevărați, care au devenit doctori ca urmare a preocupărilor lor serioase, își văd de munca lor. Probabil, ei nici nu și-au pus problema cu plagiatul, în mintea lor neexistând așa ceva. Pe ei îi preocupă domeniul în care au obținut titlul de doctor, fiindcă aia este pasiunea, dar și vocația lor.
Văzând eu că iar s-a pornit sezonul de vânătoare politică de doctori, am și eu o întrebare pentru vânători. Au auzit de tovarășul doctor în științe constituționale Boc Emil? Dacă nu îl știu, să îl caute în Cluj, iar dacă nu-l găsesc nici acolo, să ia o lupă și să-l caute în fânețele din jurul Clujului, că s-a dus la cosit. Acest tovarăș a obținut titlul de doctor cu o teză în care susținea că esența democrației constă în parlament bicameral. Apoi, când a ajuns premier și a primit ordin, a susținut că esența democrației constă în parlament unicameral. Nu trebuie să fii doctor în nimic și nici ministru-vânător de anumiți doctori, ca să-ți dai seama că tovarăul Boc Emil, în mod public, și-a denunțat teza de doctorat ca fiind falsă.
Întrebarea mea pentru vânătorii de doctori: Ați anulat teza de doctorat a tovarășului Boc Emil și, pe cale de consecință, i-ați retras titlul? Nu de alta, dar să știe și românii dacă se mai uită la voi când vă dați ochii peste cap, sau e mai bine să se ducă să bea o bere. Aia măcar le face doar burta mare, nu le face și capul călindar!
P.S. Este că țin cu Ponta? Cu Ponta și cu rușii, nu?!? Pe bune, eu cred că tovarășul ministru-vânător ar putea să-și stabilească singur o teză de doctorat chiar pe această temă – Cum m-a pus Putin pe mine să-l întreb pe el ceea ce am întrebat mai sus. Că, oricum, în România nu-i întreabă nimeni, nimic pe cei care scot la concurs subiectele pentru doctorat. Nu-i întreabă nici de ce le-au scos, nici ce au făcut cu lucrările întocmite de cei care cărora le-au acordat titlurile. Așa că, poate tovarășul ministru-vânător să-și stabilească singur această temă de doctorat. Dacă-mi dă o damigeană de zaibăr i-o rezolv eu. Adică, îi spun eu de ce m-a pus Putin să-l întreb ce l-am întrebat. Da’ ZAIBĂR, nu „vin de buturgă”, sau „negru vârtos, beton armat, puterea ursului turbat”. ZAIBĂR să-l văd de unde ia, că vânători de doctori se găsesc pe toate drumurile! Sunt mai mulți decât doctorii.

N.B. Nu locuiesc în Cluj și nu sunt supărat pe primarul de acolo fiindcă nu mi-a dat aprobare să-mi deschid un cabinet numismatic prin care să comercializez bancnote din Botswana în fața blocului.

Reclame

8 gânduri despre „Întrebare pentru vânătorii de doctori

 1. Ma asteptam la combatantii. M-am inselat. Ai perfecta dreptate! pentru o bucatica de carne, noi, nu mai suntem noi. Precizez ! persoanele de fata se exclud (nu din partid) din discutie. Poate dupa mesajul meu ar putea sa apara „unii”.
  Continua prietene !, suntem alaturi de tine !, „unii” iti suflam in ceafa.

  • Draga „nu este cazul”,
   Zi-le acelor „unii” sa nu sufle prea tare ca sunt destul de pirpiriu si mi-e sa nu cad in nas! Ce combatanti? Nu stii vitejia romaneasca? Se manifesta numai pe la colturi si in soapta. Pe urma se mira si dau vina pe altii. Musai NUMAI pe altii. Dar ei TAC.

 2. Trecand peste faptul ca , de ceva ani buni, suntem martorii unei pandemii , desigur, tipic romanesti, de …”doctori’, in varii domenii, inclusiv in cele …sensibile, cum ar fi apararea , internele, justitia, politica,???( nu, nicicum in ultimul rand), SI, desigur, cei de buna credinta, dar si javrele in cauza, STIIND BINE CUM S-AU OBTINUT IN ULTIMII ANI ACESTE ZISE TITLURI ..”stiintifice”, eu, cetatean de rand, care , din pacate sau din FERICIRE, nu am obtinut decat, onorificul titlu de …sa zicem ..”felcer” in datul cu sapa la gradina, ma simt obligat, sa declar public, CA RENUNT LA ACEST TITLU, PE MOTIV, DESIGUR DE …PLAGIAT , dar si de …d.n.a., pen’ca recunosc, ca am tras cu ochiul cum dadea vecinu cu sapa in ograda lui…
  Daca MIILE DE domni…”doctori”, vor sa fie solidari cu mine si cu VICTOR PONTA, declar pe proprie raspundere, ca NU FAC PLANGERE , nici la obama, nici la putin, nici la haga, nici la inalta curte…

 3. P.S.
  Cer scuze, revin putin…
  Alo, ..domnu’ vanatoru’, nu ati putea sa-mi ….suflati si mie in ceafa…., macar asa, pe la pranzul mare, ca de…e greu pe caldurile astea sa dai cu sapa!!!!

 4. NU SUNT DE ACORD CU TINE….ETICA TE IMPIEDICA SA PUI ASTFEL PROBLEMA….CITEZ DIN TOV.PRUNA CARE A RASPUNS ASTFEL CAND A FOST INTREBATA DESPRE REVOLTELE DIN PUSCARII…DE PARCA AR FI FOST INTREBATA DACA II PLACE MANCAREA DE URZICI SAU DE CATE ORI FACE-SCUZATI- SEX PE AN…CA ARE FATA DE APENIA DOLOROSA…VORBIND SERIOS,MA SUSPECTAM DE BANALITATI CAND LA CURSUL DE PSIH.ORGANIZATIONALA LE VORBEAM STUDENTILOR DESPRE DECIZIILE DE AUTOJUSTIFICARE,ADICA UN FEL DE,,,MIRCEA ,FA-TE CA LUCREZI…AICI ESTE VORBA DE INCOMPETENTA,DA,DAR SI MARSAVIE,TICALOSIE ETC.NU MA INTERESEAZA TEZA LUI PONTA,G.OPREA SAU ALTII…MA INTERESEAZA DE CE NU-I INTERESEAZA TEZELOR URMATORILOR:BOC,DA,KOVESI,TOBA,TURCAN,….SI CA OM DE INVATAMANT VREAU SA VAD FOILE MATRICOLE ALE URMATORILOR: BASESCU ,FIICELE,ELENA UDREA, BICA, CRINUTA DUMITREAN,NELUTU MEXICANU,GORGHIU,VASS,ANASTASE,SI MAI ALES-FIE-LE NUMELE SLAVIT IN VECI,FAM.JOHANIS…. AFERIM

  • Ai un talent grozav (e natur sau il exersezi?) de a ma contrazice in randul unu, pentru a-mi da dreptate la randul zece. O sa ajung sa scriu numai asa: „Dupa cum bine ma va contrazice fil atunci cand imi va da dreptate, …”

 5. SUSTIN, cu drag!!!
  Se zicea candva, ca , ea, dumneaei, CONTRADICTIA, (ma rog, ..contrazicerea), E MOTORU’ …dezvoltarii???
  KaKaia dezvoltare????
  O fi, N-O FI, poate o sa aflam candva….
  Pana una ..alta, ne-a scapta din vizor (pardon, DIN LUNETA)…VANATORUL!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.