Nedumerire masivă

Au reînceput … Știam eu că nu trebuie să scriu dimineața, când nu știu nici cum mă cheamă. Ce au reînceput? Cum să reînceapă ceva ce nu s-a oprit niciodată?! Deci, continuă vrăjelile științifice pe marginea extratereștrilor. Am văzut prin presă niște teorii privind posibila evoluție a lor, teorii care pornesc de la evoluția organismelor vii de pe Terra. E clar că ăștia vorbesc despre tereștri, nicidecum despre extratereștri. Că, dacă i-ar interesa extratereștrii, ar analiza evoluția organismelor vii în afara spațiului terestru, nu?! Adică, s-ar duce pe Pluto, ar lua niște praf plutonian, l-ar pune sub microscop și ar stabili: „Haide, bă, acasă, că nu se vede nimic. La ăștia nici prafu nu e praf. Să vină la noi să vadă”. Normal! Dacă ar veni la mine, de exemplu, acolo unde-mi țin miile de cd-uri, ar vedea ce este ăla praf, ba ar înțelege chiar și evoluția istorică a prafului de-a lungul timpului și chiar și de-a latul timpului..
Și cum ziceam, continuă vrăjelile despre extratereștri. Îmi permit să fac o asemenea apreciere având în vedere experiența mea în domeniu, experiență trăită, nu vrăjeală d-asta teoretică.
Totuși, ceva mi-a provocat o asemenea nedumerire de era să cad din somn. Că dormeam când m-a pălit nedumerirea. Mă rog, moțăiam, că încă nu mă trezisem. Ce vreți, era dimineață, iar eu, dimineața, … moluscă! Nedumerirea mea masivă a fost provocată de o poză despre care zic savanții că ar putea fi a unui extraterestru. De unde dracu au făcut ăștia rost de poza mea când am căzut eu aici, pe Pământ? Te pomenești că mi-au scormonit prin portofel, în timp ce dormeam!?
Cei care mă cunosc mă vor recunoaște cu ușurință.

alien

Reclame

5 gânduri despre „Nedumerire masivă

 1. Nu știu cine v-a spus că nu bine să scrieți dimineața! Și chiar de v-a spus cineva, nu-l mai ascultați, fiindcă e bine să mai zâmbescă omul la prima oră, când își adună oasele cu durerile lor cu tot…
  Cât despre ET… Ei oricum își văd de-ale lor. Pentru ei suntem doar un experiment dintr-o eprubetă…

 2. Cred că problema extratereștilor începe să se contureze. Poza ta, afișată mai sus, cred că este doveditoare! Aceasta este mutra ta! Și nu ești singurul! Numai că, atunci când te trezești, o transformi în cea umană! Din fericire însă, la copii nu se ia! Noi, ăștia mai în vârstă, mai greșim uneori!

 3. S-ar fi dumirit mai repede dacă observau niște licăriri albastre. Acum, că v-au deconspirat, trebuie să vă găsiți altă acoperire. Ca să nu vă pună la microscop.

 4. Eeee… ce ascunde fața aia smochinită, ochii ăia ieșiți din orbite !
  Hm, Nu mai zic de cutiuța cheală. Aia e și mai de belea 🙂
  Nu contează mecla, ci…. 🙂
  Adică, dacă beleaua ar avea un nume, s-ar numi, simplu : Singur ! 🙂
  Respectele mele, Singur… Remarca mea, să nu fie cu supărare.
  E așa, ca de weekend 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.