Dudele din presa românească

Nici măcar nu sunt dude din dud. Alea sunt meritorii și ca fructe, iar dacă le vorbești frumos se pot transforma și în țuică d-aia care te faci să cânți.
Ăștia din presa românească sunt dude d-alea căzute pe jos, călcate de vaci și pișate de câini.
Ia uite titlu din presa românească: „VESTE URIAŞĂ pentru România. Anunţul pe care îl aşteptam de aproape 26 ani a fost făcut” și ia uite ce urmează după un asemenea titlu: “Ambasadorul României la Washington, George Maior, a declarat, luni, că tema privind ridicarea vizelor SUA pentru români va fi abordată „foarte intensiv din ianuarie, la nivelul noului Congres, şi al noii administraţii”, scrie gandul.info. Citând „surse deschise”, Maior a explicat că a avansat acest termen în condiţiile în care, în această toamnă, la nivelul Congresului SUA va exista o reticenţă în abordarea programului Visa Waiver, din perspectiva statelor care vor să adere la acest program.
Păi, băi, dudelor, care-i VESTEA URIAȘĂ scrisă de voi cu majuscule? Că, de 26 de ani, tot asta se face, se reiau discuțiile pe marginea vizelor, fără nici-o finalitate. Dacă ați fi fost măcar prune uscate ați fi zis că vestea uriașă este că S-AU ÎMPLINIT 26 DE ANI DE CÂND BATEȚI APA-N PIUĂ pe un subiect ridicol.
Dude! D-alea căzute pe jos, călcate de vaci, pișate de câini!

Reclame

Un gând despre „Dudele din presa românească

  1. Ai dreptate. Principalele posturi de știri folosesc o metodă „de menținere a atenței privitorilor” îin pe „burtiereă” câte o comonicare de tipul „Imediat, vă spunem ce a mânct Băsescu la masa de prânz…”. Un imediat care este menținut de la micul dejun, până la masa de seară…! Cine vrea să vadă știrea care îl interesează trebuie să stea toată perioada respectivă, căci nu se știe când se va da! Ce să facî și ei, săracii, nmu prea mai au știri de interes. Majoritatea se referă la accidente rutiere, navale, de mare sau de lac și de violuri sau cine cu cine se mai „ține”, ori altele asemenea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.