Cu stângu-n dreptu’-2

Dacă m-ar fi întrebat cineva ce sunt ăia tehnocrați, înainte ca tovarășul președinte să-și instaleze acest guvern personal, n-aș fi știut să spun decât că un tehnocrat nu-și dă cu stângu-n dreptu’ când vorbește despre domeniul pe care-l ministeriază.
Acu’, din două una. Or eram eu naiv, or ăsta nu e guvern de tehnocrați ci, eventual, de tehnocreți. Căci, ia uite ce zice ăl mai tehnocrat dintre tehnocrați, adicătelea însuși premierul, conform presei de azi: “Am analizat zilele acestea situaţia de la ministerul de Interne. … Am hotărât să nu merg cu un interimat. Este un minister important care are atribuţii în organizarea alegerilor. … Am hotărât să merg cu un civil pentru cât mai mult echilibru. … Am decis să-l propun domnului preşedinte pe Dragoş Tudorache. … Dânsul a avut ocazia să lucreze cu Ministerul de Interne., cunoaşte cât de cât cum funcţionează ministerul. … Nu cred că poate fi acuzat că poate influenţa alegerile. “
Car’va’zică, cel propus ca ministru de interne cunoaște CÂT DE CÂT ministerul. Este CIVIL. Ministerul de interne ARE ATRIBUȚII ÎN ORGANIZAREA ALEGERILOR dar noul ministru, civil, NU POATE INFLUENȚA ALEGERILE, deși ministerul pe care-l conduce are atribuții în alegeri, iar la alegeri participă CIVILI pe post de candidați, nu militari/jandarmi/polițiști.
Da, acuma m-am lămurit. TEHNOCREȚI nu tehnocrați!                                                 P.S. Recunosc, am exagerat puțin. Premierul NU A SPUS CĂ NOUL MINISTRU NU POATE FI ACUZAT CĂ POATE INFLUENȚA ALEGERILE, ci doar că domnia sa NU CREDE că poate fi acuzat. Ceea ce, desigur, este altceva,

Reclame

2 gânduri despre „Cu stângu-n dreptu’-2

  1. Premierul are dreptate! Nu ministrul va putea influența alegerile, ci ații! Ministrul trebuie doar „să stea cuminte în banca lui”!

    • Pai, nu spune asta premierul. El doar CREDE ca nu va influenta. Deci, NU STIE daca le va influenta, sau nu. Ca, d-aia il si propune ca ministru, nu?! Fiindca propusul ministru cunoaste CAT DE CAT ministerul, iar premierul NU STIE daca nu va influenta alegerile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.