Descifrând mesajele DNA

Urmărind mesajele date publicității de DNA în ultimii ani, am observat … Nu, n-ar fi corect, că n-am observat eu, ci mi s-a băgat pe gât ideea că, în România, toți cei acuzați, suspectați, arestați, puși sub control de DNA „au fost dați în gât” de apropiați d-ai lor. Nu i-au turnat dușmanii, nici străinii, nu i-au prins parchetarii, nu i-au prins jandarii, ci au fost turnați de apropiații lor. De cei cu care colaborau, cei cărora li se destăinuiau, cei care îi ajutau, sau pe care îi ajutau.
Mesajul subliminal ar fi „Români, să n-aveți încredere în români!”, mesaj la care eu, personal, subscriu și o tot afirm de multă vreme.
Treaba este, ce fac românii care au nevoie de încrederea cuiva, că nu pot trăi ca mine, fără a avea încredere în nimeni? Apăi, tot prin mesaje subliminale li s-a transmis „Duceți-vă, bă, la ambasada americană când aveți necazuri! N-ați văzut că acolo se duc și parlamentarii, și guvernanții, și presa și nu-i întreabă nimeni de ce s-au dus și nici nu-i acuză nimeni de foloase necuvenite de pe urma acelor vizite?”. Da’ dacă te pune dracu să treci pe strada pe care se juca atunci când era mic, sau când era pionier, unu din cei pe care DNA-ul are ordin să-l desființeze, de la cei cu care conviețuiesc în clădire parchetarii, ăla ești! Imediat vei fi acuzat de abuz în … trecerea pe stradă și de foloase necuvenite obținute din faptul că nu te-a mușcat nici-un câine când ai trecut pe acolo. Păi, de ce nu te-a mușcat, așa cum prevede legea … democrației și drepturile câinilor?!?

Reclame

2 gânduri despre „Descifrând mesajele DNA

    • Eu cred ca neconsolidarea nationalitatii este o consecinta a felului nostru de a fi. Iar asta nu ni se trage din nationalitate, ci din stadiul inferior de evolutie in care ne aflam ca fiinte. Asta daca nu vrem sa ne tot ascundem dupa corcodus si sa tot dam vina pe rusi, pe unguri, pe turci, pe americani (pe astia NUMAI EU dau vina, restul romanilor le maseaza partile dorsale).Ma astepta sa se descopere ca, de fapt, mayasii sunt de vina pt toate prostiile pe care le facem noi. Sau, de ce nu, chinezii, asirienii, babilonienii (chiar am avea dovezi in acest sens, anume soldatii romani omorati in Irak pentru apararea intereselor americane), poate chiar groenlandezii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.