Adevărata demascare

Tuciuriul care s-a făcut de cacao jucând în sceneta aia de prost gust în care și-a turnat sare în ochi ca să lăcrimeze și să ne spună povestea cu acoperitul, de-abia acuma s-a demascat că el, într-adevăr, aparține unor structuri în care ordinele se execută nu se discută. L-am bănuit eu bine că aparținea unor structuri albastre și înainte de ’89, atunci când era trimis să treacă Dunărea astfel încât să poată fi prins, ca să se poată înregistra structurili cu „succese” pe linia prinderii infractorilor. Că, pe vremea aia, încă nu se știa că și „succesuri” este formă corectă, organili respective neavând atribuțiuni care să-i oblige a deschide vreun dicționar. Ca, de altfel, nici acuma!
Cum s-a demascat tuciuriul? Simplu, declarând că va cere imperios excluderea din asociațiunea politico-maidanistă pe care a primit el ordin să o păstorească, a unor oameni care au preferat să participe la o ședință la Primăria capitalei, în loc să plece din sală cum le ordonase tuciuriul. Acei oameni au și declarat că preferă să facă opoziție acolo unde își pot expune punctul de vedere, acolo unde pot vota. Se vede treaba că oamenii ăia nu sunt înregimentați și au crezut că ei asta trebuie să facă, să lupte cu argumente, nicidecum să bea cafea pe holuri sau să fumeze prin wc-uri în timp ce se dezbat problemele pentru a căror rezolvare au fost ei trimiși în Consiliul General al capitalei.
Da, numai că acolo de unde aparține, în fapt, tuciuriul, ordinele nu se discută. Ca atare, cei care n-au executat ordinul lui, urmează să fie excluși.
Pe bune, eu i-aș da un PREMIU PENTRU AUTODEMASCARE INVOLUNTARĂ!

Reclame

7 gânduri despre „Adevărata demascare

 1. Fostul președinte, nu-și face un serviciu punând în prima linie a formațiunii sale politice asemenea specimene ! Și … ca să fiu sincer până la capăt, nu mă „îneacă” părerile de rău …
  Cu alte cuvinte, o să-mi tracă repede „supărarea” !

  • Foloseste ce are la dispozitie. Fie ca i-au fost pusi la dispozitie, fie ca s-au pus singuri la dispozitie. Stiti cum e, la nevoie apelezi la esalonul superior, dar nici esalonul ala nu-ti ofera numai „spuma de mare”, iti mai da si nisip, pietris, namol, scoici moarte, alge putrezite.

 2. AM FOST IN CONCEDIU IN STRAINATATE SI,IN URMA UNOR OBSERVATII SI ESANTIONARI SISTEMATICE,AM AJUNS LA CONCLUZIA CA LA 1 ROMAN CARE MUNCESTE LEGAL ACOLO SUNT 3-4 TZIGANI…CARE STITI CU CE SE OCUPA..PE TUCIURIUL TAU NICI NU TREBUIA SA-L INTRODUC IN ESANTION,DESI ESTE IN TZARA,PT. CA TREBUIE SA FII SALARIAT LA U.C.E.C.O.M. CA SA NU VEZI CATE PARALE FACE PURADELUL…IN REST,SANATATE FAM.BASESCU,PT.CA AM AUZIT ACUM CATEVA MINUTE DECLARATIA CHIOMPULUI DESPRE CUM L-A MALTRAT KOVESI PE NEPOTUL MATROZULUI…VA ROG,CAUTATI, E DE KAFKA…

  • Kafka era biet copil. Nici ala nu stia ce poate trece prin craniul unui criminal auto-demascat. Ca, eu, de exemplu, si incredibil de multi altii, care n-am asistat niciodata la o crima, si care nu am fost pus de nimeni sa comit vreo crima, n-as fi avut cum sa-mi imaginez ca regimul in care am crescut si m-am format ca om era criminal. Aia care au comis crime, sau care au asistat la crime, normal ca stiu. Basescu a fost unul dintre cei care chiar a declarat public ca regimul in care el a crescut si s-a format a fost criminal. Car’va’zica, stia el ce stia, nu?
   La fel ca si Johannis care a declarat, tot public, ca A FOST NEVOIE SA MOARA NISTE OAMENI, ca sa-si poata numi el un guven personal.
   FAC PARIU PE TOT CE AM, BA CHIAR SI PE CE NU AM, ca in COLONIA ROMANIA NICI-O INSTITUTIE NU VA ANCHETA ACESTE DECLARATII. Doar dacă puterea coloniala ar avea vreun interes. Atunci ar chema-o la ordine pe tâmpițica și ar pune-o să ancheteze. Iar aia ar chema repede televiziunile din subordine, și-ar da ochii peste cap și și-ar pune poalele in cap, expunând … lupta anti-corupție pe care o duce ea.

 3. p.s.CITEZ:VAI,VAI,SUNTEM O TARA DE MAMICI…ASA A ZIS NEMERNICUL IN 2010 CAND A TAIAT SALARIILE CU PESTE 25 LA SUTA,IRONIZAND MACABRU….DAR RENUNT LA BUDISM PT.CA UNDEVA ACOLO EXISTA UN DUMNEZEU…

 4. iar dacă suntem o țară de mămici, ne trebuie și niște… tătici, ori măcar un tătuc, ca acel marinar jucător care s-a vrut „tătucul tuturor” iar acum zbiară (prin interpuși sau subpuse) că are loc o conspirație contra familiei sale. Vorba lui Gică: dar cu copilu ce-ați avut?!? parcă și Tăcutul Șef s-a autodemascat… a zis cineva-ceva? Și dacă zicea? Cui îi păsa (în afară de noi, dar nouă ne pasă doar … pe blog) ?!? S-a sesizat campioana anticorupție? Păi de ce? A primit vrun ordin de undeva? (chiar, de unde o mai fi primind ordine – din est, din vest, de peste ocean ? … cum era melodia aia: My Bonnie is over the ocean…)

  • Pai, nu sunt baietii care ii spun ce sa faca ea, chiar acolo, langa biroul ei? E adevarat ca „My Bonnie is OVER THE OCEAN” dar are si reprezentanti trimisi aici, special pentru ‘mneaei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.