Mă fac fată

Dom’le, eu nu le am cu curiozitatea. Adică, nu-s curios. Pe mine, nu mă mai interesează aproape nimic. Știu, însă, că fetele sunt stăpânite de o curiozitate feroce, chiar atroce, care le schingiuie existența. Practic, se pot îmbolnăvi, sau chiar pot muri, dacă nu își satisfac curiozitatea. Că n-au somn până nu află ceea ce le-a stârnit lor curiozitatea este un simplu mizilic.
D-aia zic că mă fac fată. Pentru că astăzi m-am oprit asupra unui album numai din curiozitate. Am fost curios să văd și eu ce este aia Post-Rock. Așa scria pe acel album, că muzica pe care o conține ar fi Post-Rock.
Recunosc că mi-a plăcut. Dacă n-aș fi fost curios, nu l-aș fi descoperit. Albumul se numește chiar TOTUL E FRUMOS! Pentru romglezi, EVERYTHING IS BEAUTIFUL.
Așa că, mă fac fată, fiindcă văd că e bună și curiozitatea asta la ceva. Cum o să fac? Îmi pun batic în cap și dau și eu din șolduri când mă duc la bucătărie să-mi iau ceașca de cafea. Sper să n-o vărs! Ce, n-ajunge!?!
P.S. Curioșii, dar, mai ales, curioasele, să urmărească Locanta muzicală „LA PALICARUL VESELIM” căci, într-o bună zi, cu siguranță vor putea asculta acolo acel album din cauza căruia m-am hotărât eu să …

Reclame

4 gânduri despre „Mă fac fată

  1. Intenția ta este interesantă. Numai că, pentru a te face fată, înseamnă să ți se taie toate cele! Chiar și așa, este posibil ca operația să nu reușească!

  2. Păi treaba este ceva mai complicată. După ce se face operația, va trebui să schimbi buletinul de identitate, să umbli la toate instituțiile pentru a declara și dovedi schimbarea, că doar nu poți fi femeie așa, de capul tău! așa că … maigândește-te!

    • Pai, eu nu vreau sa fiu fata ca sa ma marit! Eu nu vreau decat sa am acea minima curiozitate specifica fetelor, care sa-mi permita sa descopar lucruri care-mi plac, in loc sa trec pe langa ele fara sa ma uit, macar, asa cum fac acuma, nefiind fata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.