Manifestare culturală senzațională

În ce constă senzaționalitatea acestei manifestări? În faptul că va fi ultima manifestare publică a „suptsemnatului”, alta decât cele când încep să dau din mâini prin tramvaie sau metrouri și să strig sloganuri de-a dreptul jenante, chiar inacceptabile pentru vremurile pe care le trăim, cum ar fi „Jos minciuna!”, sau „Jos hoția!”, sau „Yankei, go home!”.
Iar culturală va fi pentru că vor fi prezentate, recenzate, criticate, lăudate, ridicate-n slăvi ultimele două cărți ale aceluiași „suptsemnat”, respectiv „Sfârșitul unui roman ratat” și „La capătul drumului-The bestial bonus”.
Activitatea va avea loc la Biblioteca județeanăAntim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, pe data de 27.10.2016 începând cu orele 16.30 trecute fix.
„Vinovat” de organizarea acestei manifestări este domnul profesor Ion MĂLDĂRESCU, președintele Societății Culturale ART-EMIS, căruia „suptsemnatul” îi mulțumește și pe această cale.
Folosesc acest prilej pentru a reaminti celor care n-au mai participat la manifestări similare că, la prezentările de carte ale „suptsemnatului”, nu se admite aruncatul cu ouă în vorbitor, decât dacă ouăle sunt de prepeliță, în casolete de plastic bine închise și au eticheta pe care este înscris termenul de valabilitate. De asemenea, nu se admite aruncatul cu altfel de roșii decât „cherry cu tot cu vrej”. Iar castraveții nu se admit decât murați în saramură, nicidecum în oțet, și cu capacul bine înșurubat la borcan.
În ceea ce privește zaibărul, nu se admite să fie aruncat decât în bidoane de plastic a 2,5 litri, cu dopul bine fixat.
Având în vedere spațiul limitat (sala are numai 27.328 de locuri, majoritatea fiind rezervate, deja), cei care doresc să participe sunt rugați a-mi da de știre pentru a le obține tichetele necesare accesului în sală.
În final, îmi exprim speranța că, la sfârșitul manifestării, nici domnul profesor și nici ceilalți participanți nu vor alerga după mine decât pentru a ne îmbrățișa de despărțire. Desigur, despărțire temporară, întrucât am auzit că, în viitorul apropiat, adică peste 200-300 de ani, vom fi vecini … de stele.
Pentru rudele apropiate ale lui Toma Necredinciosu, iată și dovada celor de mai sus

afis-marian-ioan-0-biblioteca

Reclame

3 gânduri despre „Manifestare culturală senzațională

  1. Multumesc mult! Nu pot veni la … dar nici nu cred ca nu primesc … Sfarsitul .. si … Sa traiti, multumesc!

    Pe 3 oct. 2016, la 16:13, Altfel a scris:

    > >

    • Ionel,
      Din cata tinere de minte mi-am mai ramas, as zice ca „Sfarsitul …” il ai. Ramane se te uiti prin biblioteca sa verifici. Iar in legatura cu ultima, ti-am dat semnal pe mail si astept propunerea ta sa ne intlanim, cand si unde.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.