Bravo, tovarășe președinte!

I-am auzit pe mulți criticându-l, acuzându-l, interpelându-l pe președinte pentru afirmația că nu va numi în funcția de premier pe cineva condamnat, sau urmărit penal. Au sărit pe el că așa ceva nu este prevăzut în Constituție, că există numeroase cazuri de urmăriți penali care, de fapt, sunt nevinovați, că președintele ar trebui să țină cont de votul popular, etc.
Ăștia n-au înțeles nimic! Ce treabă are Johannis cu Constituția? Ce treabă are el cu faptul că unii urmăriți penal n-au nici-o vină?! Ce treabă are el cu votul popular?! N-au înțeles nimic! Le spun eu acuma, că d-aia sunt mai clarvăzător decât mama Omida când doarme.
În calitatea lui de urmărit penal, dar și de condamnat de o instanță judecătorească, singura îndreptățită să stabilească vinovății, sau nevinovății, Johannis pregătește terenul ca să-și dea el demisia.
Bravo, tovarășe președinte! Dați-le cu tifla! Dacă nu merge altfel, folosiți cu încredere Burghiul!

P.S. Haide, bre, c-am glumit, ce dracu! Cum o să-și dea demisia!?! Doar încearcă și el, poate îi reușește să pună de un haos mai generalizat, nu ca până acuma. Să dizolve și parlamentul, să-și tragă și un parlament personal. Țara și-a luat-o înapoi, guvernul lui și l-a pus, parlament îi mai trebuie. Restul, armata și celelalte jucării, de alea se ocupă NATO, n-are el treabă cu astea.

Reclame

4 gânduri despre „Bravo, tovarășe președinte!

  1. Chiar credeți că ar avea bietul om chef să dea din nou meditații ? Abia se obișnuise să-i poarte cineva umbrela și pardesiul și îl suspectați că se simte deranjat de „amănuntele” astea… Chestia aia cu cei suspectați de încălcări ale legii o fi ea valabilă, dar pentru cei care vor beneficia de nominalizare din partea d-lui președinte ! Văd că nu ați deslușit toate tainele „democrației” …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.