Ăștia mi-au dat o palmă cu piciorul

Acești “ăștia” sunt americanii. Ofticați că-i critic eu pe români că îi pupă în fundul curului și îi copiază, au pus la cale să îi copieze ei pe români, ca să-mi dea mie peste bot. Au reușit! Iată ce le-a ieșit, după cum relatează presa democractică și civilizată:Alegerile din SUA ar fi fost fraudate cu ajutorul hackerilor ruși. Echipa lui Clinton vrea să ceară un „audit electoral„.
De ce zic că mi-au dat o palmă cu piciorul? Pentru că sistemul de vot american nici nu este interconectat la internet. Iar dacă nu este conectat la internet, hackerii nu pot interveni asupra unui sistem decât cu târnăcopul, sau dându-le șpagă celor care-l supraveghează. Iar ăia sunt americani. Că, n-or fi angajat niște români!?! Uite că la asta nu mă gândisem. Or fi din ăia care, după ce și-au îndeplinit misiunea acolo, au fost trimiși să catindeze și în România, la niște partide tot democratice și civilizate.

P.S. Câteva reacții primite pe mail m-au determinat să precizez că, dincolo de ironia vizibilă și de pe Lună, textul de mai sus avertizează asupra pregătirilor care se fac în vederea alegerilor de la noi. Să vedeți ce va fi la gura unora, dacă nu vor câștiga cei cu misiuni din diverse colțuri ale lumii, colțuri aflate în afara României, și să vedeți cum vor acuza că s-au amestecat rușii și au maltratat rezultatele, dacă nu vor fi pe placul guriștilor aflați în solda diverselor colțuri de lume.

Reclame

2 gânduri despre „Ăștia mi-au dat o palmă cu piciorul

  1. CA DE OBICEI INTERVIN PE LANGA TEMA: O PERSOANA FOARTE APROPIATA MIE IMI SPUNEA RECENT CA ASISTAM LA REVOLUTIA FRANCEZA DIN ROMANIA…FRANTUZOAICELE AU VENIT SA SALVEZE ROMANIA….MERCI ….

  2. La noi discuțiile se duc anticipat. Toată lumea știe căla noi orice este posibil.Așa că o fraudare a votului nu este o problemă! dacă țin bine minte, faimosul hacker român care i-a „fript” pe americani s-a întors acasă și este ținut sub control. Al cui control? Numai „Nicușor” și Șoroș știu! dar nici ceilalți nu stau „cu deștiu în gură” Să vedem ce va ieși!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.