Demisia din PNL

Dacă aș fi fost membru PNL, d-ăla cu carnet, nu gurist, azi mi-aș fi dat demisia, după ce aș fi văzut-o glăsuind pe tovarășa președintă intermediară, că nu pot să-i zic interimară, acompaniată de un duo de un asemenea caraghioslâc, încât ar putea fi folosiți ca model pentru ridicarea monumentului umorului involuntar și inconștient. Pur și simplu nu aș mai fi suportat să fiu parte a unei grupări care scoate bulbuci urât mirositori, indiferent despre ce e vorba, fără nici-o legătură cu subiectul pe marginea căruia scot ei sunete nearticulate.

P.S. Este că sunt musulman, dragi tovarăși joscomuniști?! Nu contează că zilele trecute fusesem rus, altădată comunisto-hitlerist, etc., acuma sunt musulman. Și încă unu d-ăla care tocmai mănâncă jumări de porc, acuma când scrie.

Reclame

2 gânduri despre „Demisia din PNL

    • Nu numai varsta nu si-o stie! Ea nu stie nici limba rusa. Asa a declarat la un post de televiziune, atunci cand cineva i-a amintit ca ea are DOCTORATUL IN LIMBA RUSA. Ce vrei, este o fiinta de maxima incredere. Adica, poti sa fii absolut sigur ca nu poti avea incredere in ea, indiferent ce spune.
      Azi, vorbea EXACT cum vorbea un instructor de-al meu de la unitatea de pionieri, in urma cu 60 de ani. De buna seama ca noi nu intelegeam nimic, nici nu ne interesa, dar el isi bifa in carnet ca si-a indepliniti misiunea si ne-a instruit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.