Prostatiada – episodul 1

Nu, dom’le, nu este vorba de nici-o afecțiune a prostatei! Este vorba, pur și simplu, de olimpiada perpetuă în România, cea care a înlocuit Daciada. Iată primii câștigători:Fostul deputat Sebastian Ghiţă (38 de ani) s-a încurcat în declaraţii în faţa procurorilor, atunci când a trebuit să aducă probe pentru a susţine autodenunţul cu privire la acoperirea unui presupus plagiat în teza de doctorat a procurorului-şef al DNA. Drept urmare, procurorii au clasat cazul pe 19 decembrie, motivând că fapta nu există din lipsă de probe”.
Ați înțeles? Car’va’zică, atunci când lipsesc probele la dosar, FAPTA NU EXISTĂ!
Cred că Tândală s-a răsucit în mormânt când a auzit asta!

4 gânduri despre „Prostatiada – episodul 1

    • Partea proasta este ca, in virtutea acestei logici, atunci cand se pune mana de la mana si se aduna cate ceva la dosar, ei zic ca EXISTA FAPTA, doar fiindca au ceva ce numesc ei PROBE.

  1. Cam începe să se vadă cu ochiul liber corectitudinea mult lăudatei justiții împănate de ideile novatoare ale vajnicul marinar. Mă întreb și eu ca nărodul, de unde culegeau sociologii datele alea care propteau justiția prin floarea urât mirositoare cu numele DNA în vârful instituțiilor care binemeritau cea mai mare apreciere din partea populației … Nu am crezut nici în ruptul capului că ar putea exista o formă de poliție politică cu așa trecere la urmașii lui Decebal ! Cred că dacă reușim să ne lipsim de aceste minciuni sfruntate, ar mai fi șanse să avem și pe aceste meleaguri un aer respirabil. Așa, … oamenii normali au zăcut (și mai zac) prin penitenciare, iar jegurile au capitalizat milioane în valută, în detrimentul bunăstării populației !

    • Sociologii obtineau acele rezultate … conform ORDINELOR pe care le primeau.
      LA inceput am zis ca eram naivi, dar acuma stiu sigur ca suntem prosti, dar d-aia cu apucaturi banditesti. Daca nu am fi fost, dupa ce ni s-a explicat vreme de 40 de ani cum s-a nascut capitalismul, ar fi trebuit sa stim. Minciuna, jaful, crimele, banditismul, furtul la drumul mare au constituit metode de baza care au contribuit la aparitia capitalismului. Pe urma, sigur, s-au reglementat si capitalistii. Numai ca, noi am tinut mortis sa trecem la capitalism urmand pasii initiali, nicidecum sa adoptam regulile finale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s