Am înțeles târziu

Am înțeles târziu, da’ bine că am înțeles dracului, că … nu-nțelegeam ce a pățit escrocul imobiliar de strânge în halul ăsta din măsele și din tot ce mai are și-și strânge slujbașii prin toate piețele publice.
Păi, n-auzirăți ce făcură penalii din gașca de politicieni? Cerură la ANAF situația plăților făcute de escroc. Că, el zisă că-și luă cășile din banii de meditații. Trebe să fi fost niscaiva bani ca să-și ia atâtea căși, nu? Și atunci, firesc, s-a pus întrebarea dacă a plătit impozitul legal corespunzător sumelor alea obținute, cinstit, din meditații.
Ei cum dracu să nu te apuce dracii când vezi că vor unii să-ți dea izmenele jos de pe tine, să te lase despuiat în văzul lumii?!? Acuma mă mir că dădu foc doar la un d-ăla și că scoasă doar atâția în piață, unde fugi repede și el, să facă apelul. Dracii îl ia pe ăla care nu s-a prezentat la datorie sau care n-avea în mână plăcuțele pregătite cu atâta sârg de diverse ONG-uri care vor … binele românilor!
Așa că, aia cu grațierea, e vrăjeală pentru proști. Și dacă ar fi promovat guvernul o rețetă de ciorbă de păstârnac cu care să ieșim în Europa, să fie recunoscută ca produs românesc, ar fi sărit ca ars, că așa ceva nu este democratic și că este cu dedicație, întrucât, se știe încă de pe vremea dacilor, numai penalii mănâncă ciorbă de păstârnac.

2 gânduri despre „Am înțeles târziu

  1. După atcul intempestiv la ședința de guvern, dumnealui a mai făut o gafă demnă de un autist, intrând în rândurile „demonstranților” conduși de reprezentantul lui Soroș în România și de alți câțiva „revoluționari”, care strigau „jos comuniștii, jos guvernul”, urlete la auzul cărora „dumnealui” rânjea de satisfacție! Singura chestie pentru care rezultatul a fost foarte slab, a fost că, de data aceasta, incendiul de rigoare nu a mai provocat morți, deci toată strădanie de a da jos guvernul s-a fâsâit!

  2. Singura concluzie ce se poate trage este că se confirmă bănuiala că românii sunt „emotivi” și nu au fler la alegerea președinților. Se spune că bombele nu cad de două ori în același loc … Vrăjeală … La noi au căzut a treia oară la rând „bombe” de același „calibru”, ca să nu mai facem referiri și la perioada 1965 – 1989, când „dansam” pe melodii asemănătoare …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s