Cufureala

O adevărată pandemie de cufureală a lovit presa, opoziția parlamentară și oengeurile, multe dintre ele avându-i în frunte pe unii scăpați recent din pușcării. După ăștia, omenirea întreagă și-a oprit respirația, îngrijorată de atacurile la adresa justiției românești.
A dracu omenire! Cum o durea pe ea în cur când alde escrocul imobiliar și guvernul lui personal călca în picioare orice dorință a românilor, dar cum se cufurește acuma de grija acelorași români, agitată de procuroarea care-și ține alcoolul în cearcăne, ca să-l aibă la îndemână.
Aș propune ONU să înițieze premiul CUFUREALA DE AUR. Zău dacă nu s-ar bate presa românească pe el. Să vezi cum și-ar da la gioale unii care acuma își dau ochii peste cap de grija lucrătorilor din penitenciare, să nu cumva să rămână ăia fără serviciu.
Dacă Dumnezeu mă mai iubește ca până acuma, poate mă ajută să văd adoptată legea răspunderii magistraților. Să vezi râs atunci, pentru că, în mod sigur, unii magistrați, cînd vor ajunge la anaghie îi vor da în gât și pe ăia care au făcut presiuni pe ei. Că, d-asta își dau ochii peste cap și escrocul imobiliar, și slugile lui, și limbiștii din presă.

Reclame

3 gânduri despre „Cufureala

  1. TOVARASUL PLAVANIS ESTE CONSTIPAT,NU CUFURIT-ORI,MA ROG,AIA DIN GASCA LUI…AU LUAT-O IN BARBA CU REFERENDUMUL PRIVIND GRATIEREA SI NU STIU CUM SA SE SCAPE PE EI,LA PROPRIU SI LA FIGURAT-CONSTIPATI….II SALVEZ EU:REFERENDUM PRIVIND :1.SUNT DE ACORD ROMANII CU EXISTENTA CELOR PATRU ANOTIMPURI? 2.SUNT DE ACORD ROMANII SA ABROGAM URMATOARELE LEGI:LEGEA GRAVITATIEI,LEGEA LUI OHM ETC.3…..CU SCHIMBAREA DENUMIRII PUNCTELOR CARDINALE..SUCCESURI,HER PRESIDENT-GAULAITER…

    • Sunt constipati la minte ca nu le iese nici-un gand valoros, oricat se screm. La gura, insa, e o cufureala pe ei … Si, ca la cufureala, nici nu se intelege ce iese din ei, doar ca iese mult si urat mirositor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.