Scroafa bolşevică

Scroafa bolşevică este o specie de jivină care străbate timpurile. Cred că exista şi înainte de apariţia bolşevismului, dar bolşevicii şi-au însuşit-o, probabil ca să aibă şi ei întâietate în ceva care va dura. Deşi mulţi dintre ei erau cam săraci cu duhul, intuiţia aia inexplicabilă a celor săraci le-a permis să prevadă bine. Căci, într-adevăr, deşi bolşevismul a apus, scroafa bolşevică dănţuie în falsa democraţie mai abitir decât o făcea pe vremea bolşevicilor.
Românii nu puteau face excepţie. Adică, tocmai ei să nu aibă o scroafă bolşevică!? Şi nu una oarecare, ci una care a fost chiar procuroare a bolşevicilor. Căci, scroafa cam aşa se lipeşte, pe lângă ăia mari şi tari. Le făcea servicii, dându-i în gât pe ăia care nu le erau pe plac bolşevicilor. Nu conta dacă ăia făceau ceva rău, sau nu! Era suficient să nu le fie pe plac ălora aflaţi pe cai mari. Cam … ca şi acum!
Numai că, într-o bună zi, bolşevicii s-au prins că scroafa era cam leneşă şi au dat-o afară din coteţ. Biata scroafă! Rămasă pe drumuri, disperată că nici-un bărbat nu o înghesuia şi pe ea, nici măcar în troleibuz, a dat-o-n alcool. Ca să aibă alcoolul la îndemână permanent, şi-a tras nişte cearcăne magnifice, în care-şi poartă şi alcoolul.
S-au schimbat vremurile, dar scroafa tot pe lângă ăia mari şi tari s-a dat. Iar ăia au trimis-o să reprezinte ţara. Desigur, au trimis-o cu ajutorul românilor, care îi iubesc nespus pe cei care-i fac de kko pe mapamond. Nici măcar proprii copii nu şi-i iubesc românii aşa cum îi iubesc pe ăia care îi fac de râs pe unde apucă.
Aşa că, scroafa bolşevică face ce ştie ea mai bine. Acum vreo doi-trei ani, când în România s-au produs nişte mişcări în deplină concordanţă cu prevederile Constituţiei, scroafa a dat de duşcă jumătate din ce căra în cearcăne şi a-nceput să guiţe că în România este lovitură de stat.
Acum, când MARELE DEMENT POLITIC calcă pe prevederile Constituţiei şi ale altor legi cu piciorele-i de nazist împuţit, mascat în bolşevic purtător de pufoaică roşie, scoţând lumea la manifestaţii neautorizate şi îndemnându-i la bătaie, numindu-i GAŞCĂ pe cei aleşi democratic de electori, scroafa bolşevică îi acuză pe cei care nu încalcă prevederile Constituţiei, care nu sar la bătaie şi cere ca România să fie pusă la zid.
Sigur, ea profită de faptul că nimeni nu vrea să o taie, ştiindu-se că este otrăvitoare şi moartă, nu numai vie. Partea proastă este că nici nu-i face nimeni un ţarc, iar într-un spital psihiatric nu o poţi interna, că infestează toţi bolnavii prin simpla-i prezenţă acolo.
Mă aştept ca şi pe viitor românii să o delege a-i reprezenta fie prin Parlamentul Europei, fie pe la ONU. Iar cei care au colonizat România, desigur la cererea românilor, sper să o decoreze.
P.S. Nu acesta nu este un pamflet, ci un simplu reportaj din realitate.

P.S.-2 Mai mulţi cetăţeni au insistat să le spun despre cine e vorba. Pe unii îi ştiu că sunt aerieni, nici dacă le-aş arăta poza n-ar şti cine este, nu numai după nume. Bravo lor că reuşesc să trăiască în altă lume, decât asta de cretini şi oligofreni! Alţii au pariat pe curajul meu. Mă rog, au pariat în joacă, ei ştiind cât de curajos sunt, sau nu sunt. Unii, însă, au şi ei misiunea de a obţine numele, pe care ei îl ştiu cu siguranţă, de la mine, ca să poată şi ei să se remarce. Ăstora le voi produce o mare dezamăgire. Căci, le voi spune doar porecla sub care era cunoscută pe vremea când tot visa şi ea să fie violată şi, ai dracu violatori, toţi fugeau când o vedeau şi se duceau la babe. I se ziea Onirica. Iar lângă Onirica, zilele astea s-a aşezat, ca să latre şi el, o javră cu ochelari, provenită din maidanez dat afară de ceilalţi maidanezi, din târla de maidanezi pripăşiţi lângă o hazna.

Un gând despre „Scroafa bolşevică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s