Istoria este rotundă-3

Apelez din nou la acest titlu fiindcă știu că există cititori care nu sunt de acord cu rotunjimile istoriei, doar pentru că nu înțeleg ei conținutul acestei formulări. Poate, până la urmă, vor înțelege!
Desigur, eu nu mă refer la istoria universală, nici la istoria Universului, ci la istoria românilor. Și nici măcar a tuturor românilor, ci a celor trăitori pe aceste meleaguri, care le aparțin din ce în ce mai puțin, și cantitativ, și calitativ. Adică, și ca suprafață și ca drepturi și acces la ele.
Astăzi mă voi referi la „rotunjimea” ilustrată de războiul româno-român inițiat, amplificat și alimentat prin crunte strângeri din fălci și rânjete imbecile de cel mai mare DEMENT POLITIC din istoria României, ăla provenit dintr-un BORFAȘ ESCROC IMOBILIAR. Acea „rotunjime” descrisă perfect de niște feisbuci d-ale borfașului, împinse în parlament cu anasâna, care HABAR N-AU DE CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, aia pe care AU JURAT să o respecte. Ce bâlci au făcut, cum s-au tăvălit pe jos, cum au dormit în parlament. Și toate astea pentru ca, după ce au întins nervii oamenilor la maximum, după ce au îndemnat părinții tâmpiți să-și ducă bebelușii în stradă, pe frig, să se dovedească analfabetismul lor politic.
Păi nu s-a mai întâmplat așa ceva în România? Bine-nțeles că s-a mai întâmplat, prin anii ’45-’60. Și atunci erau împinși la atac niște analfabeți, dar vânjoși strigători de lozinci. Nici ăia habar n-aveau ce contestă, dar executau ordinele unora care le promiteau măriri nemeritate și nejustificate. Iar ăia care le dădeau ordine nu erau nicidecum interesați de bunul mers al lucrurilor în România, ci de distrugerea României. Ca și ăștia de acuma, în frunte cu MARELE DEMENT POLITIC.
Și, pentru ca rotunjimea să fie perfect rotundă, nici de data asta nu vom învăța nimic. Fac pariu că nimeni nu va impune o verificare obligatorie la cunoașterea Constituției pentru cei care vor să candideze la parlament. Știi Constituția ca pe tatăl nostru-poți candida și te supui voinței electorilor. N-o știi-nu candidezi, pentru că nu mai avem nevoie de feisbuci urlătoare care habar n-au despre ce urlă. Unu d-ăsta, culmea, e și șef de partid.
Ce vreți mai rotundă istorie ca asta? Că și acum 70 de ani ajungeau șefi de diverse grupulețe și organizații unii d-ăia care nu știau nici să scrie, dar aveau bojoci puternici. Și ăia făceau scandal ca și ăștia. Deosebirea este că, a doua zi, ăia dormeau pe unde apucau, pe când ăștia de acum dorm în parlament.

Anunțuri

11 gânduri despre „Istoria este rotundă-3

 1. In primul rand, imi pare bine ca din cele doua apelative la adresa „Ranjitului” v ati oprit la unul, cel semnificativ. In al doilea rand, sper ca cei alesi sa invete ceva din ceea ce au patit ( desi, nu cred) si sa rezolve, politic, problema ” Ranjitului sfidator” la adresa romanilor, odata pentru totdeauna. Altfel, va mai aparea unul ca el, asa cum dupa HAHAITUL anterior a aparut RANJITUL actual. Da, consider ca aparitia celui din urma este din cauza faptului ca cel dinaintea lui si a batut joc de noi si isi bate in continuare, nestingherit. Si, ca sa confirm ciclicitatea istoriei, conform postarii, PSD ul l a facut scapat pe HAHAIT iar greseala aceea s a intors impotriva lor atat in 2015 (Colectiv) cat si acum.

 2. Noi, românii, nu am învățat nimic din istorie și suntem condamnați să o tot repetăm. Știm mai bine decât orice nație din lume a ne da cu stângu’-n dreptu’, a ne „tăia craca de sub picioare”; ex. titlul/textul imnunlui de stat, balada „Miorița”, comportamentul nostru de slugă care-și urăște din toți rărunchii stăpânul, dar în fața căruia cade la pământ și-i pupă încălțările, faptul că după 1989 la conducerea țării nu au fost decât tot foști nomenclaturiști și securiști comuniști și/sau progenituri de-ale lor (dacă susțineți că există o „vacă bolșevică”, de ce-i luați în derâdrere pe „jos-comuniști”? – termenul vă aparține) etc., etc.

  • Termenul inventat de mine este JOSCOMUNISTI, fara cratima.
   De ce rad de joscomunisti? Pentru ca SINGURA justificare a urletelor JOS COMUNISMU’ este aceea ca ei SE ROAGA DE DUMNEZEU sa le trimita si lor comunismul de acolo, de sus, aici jos. Si urla tare ca sa-i auda Dumnezeu.
   NU EXISTA nici-o alta justificare pentru aceast lozinca urlata. CARE COMUNISM? V-am mai intrebat dar faceti pe mortu-n papusoi mereu. Comunismul din ISRAEL? Ati vazut dvs alt comunism pe Terra? Aia de urla jos comunizmu au habar ce e lozinca aia de o urla ei?!? Bolsevicii nu erau comunisti! Daca vreti, imi zic eu ca sunt comunist. Ce ziceti, o sa si fiu, daca o sa-mi zic?!? NU EXISTA comunism individual! D-aia, pe Terra, in stadiul actual de dezvoltare biologica a animalului numit om, NU E POSIBIL COMUNISM. Asa ca, CE ALTCEVA DECAT CRETINI POT FI AIA CARE URLA JOS COMUNIZMU? Mizeaza pe prostia romanilor ca sa-i scoata la bataie.
   Am sa va citez ce spuneau japonezii, CEA MAI ANTICOMUNISTA NATIE, dar in fapte nu strigatoare de lozinci idioate: „Nu aruncati la cos teoria comunismului! Va veni o vreme cand resursele se vor imputina intr-atat incat omenirea va avea de ales din numai doua solutii: autodistrugerea, sau impartirea egala a putinului ramas, ca sa supravietuiasca”.
   MARELE DEMENT POLITIC practica BOLSEVISMUL. Adica, iese in strada si indeamna prostii sa ia ceea ce nu le apartine, de la cei carora le apartine. O atitudine normala pentru un ESCROC IMOBILIAR.
   Am observat ca iar ati facut pe mortu-n papusoi si acolo unde v-am raspuns la intrebarea cu Iliescu, asa cum ati facut MEREU cand v-am pus acea intrebare. Continuati, insa, sa vehiculati lozinci, zvonuri, ce zic altii, ce ati auzit la altii. Ca si gloata de cretini, oligofreni si VANDUTI care falfaie acuze pe baza de constitutie FARA SA AIBA HABAR CE SCRIE IN CONSTITUTIE. IDIOTI este bland zis! Si UNII IDIOTI au ajuns in parlament, cu ajutorul urmasilor dacilor cei drepti si viteji. Cred ca se rasuceste Decebal in mormant!
   Atunci cand v-ati referit la progeniturile fostilor lideri asa-zis comunisti, le-ati avut in vedere pe Macovei si pe Kovesi? Sau, in virtutea pornirilor dvs i-ati avut in vedere pe copii lui Iliescu, desi asta n-a avut copii, dar nu conteaza, la Europa Libera se putea spune ca are si dvs ii credeati pe ei.

   • 1. La noi, până și comunismul a fost… original!
    2. Sunt perfect de acord cu ce-au spus japonezii. Sunt de acord și cu Samuel Johnson (sper să nu greșesc, nu mai stau acum să caut) care spunea: „Omul este ființa cea mai crudă și mai nemiloasă care a trăit vreodaată pe Pământ!”. Lucrăm, lucrăm de zor la autodistrugerea noastră!

   • La 1.: Dar unde nu a fost original, in afara de Israel? Sau, si mai bine zis, in afara de Isarel, UNDE ALTUNDEVA A FOST COMUNISM, ca sa putem afirma ca a fost original sau pastisha?!?
    Japonezii, spre deosebire de romani, nu striga lozinci goale de continut.

 3. Nu poate să iasă bine când un nou Nero seamănă semințele urii, mâniei si dezbinării. Aici nu mai e vorba de politică ci de lupta dintre bine și rău.

   • Rămâne de văzut ce ce SCOP sau mai bine zis cu ce MISIUNE pentru că e clar că nu vrea nici binele românilor, nici al României.

   • Pai, asta este scopul, sa FIE RAU ROMANIEI si romanilor, ca sa le fie bine sefilor lui. Ca, d-aia l-au decorat, de aia il primesc in „concediu in Florida la niste prieteni”. Decoratiile NU se dau decat PENTRU SERVICII ADUSE CELUI CARE TE DECOREAZA, nicidecum pentru servicii aduse altora!

 4. DE CE JUDECATI CU CRITERII LOGICE UN SCHIZOID ?…IAR PE CEI INDIGNATI II INTREB: CU CINE ATI VOTAT ? NU EU I-AM BAGAT IN PARLAMENT PE BUFONII ASTIA DE LA USR…SPRE DEOSEBIRE DE MULTI INDIGNATI,PE MINE MA CUPRINDE MILA CAND II OBSERV PE PLAVANIS SI GASCALUI

  • Si pe mine ma cuprinde o asemenea mila, incat le-as face frectie cu senila de concasor pe spate, ca sa-i fragezesc. Cum dracu sa-ti fie mila de o bestie caracteriala ca Plicusor Dan, ca sa ma rezum la un exemplu?! Cum poate sa-ti fie mila de unu care urla STIIND CA HABAR N-ARE DE CE URLA, dar o face numai pentru a distruge orice s-ar putea face bun, de altcineva?!? Mila poate sa-mi fie de broastele raioase, chiar si de limbrici, dar in niciun caz de NEMERNICI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s