Revoluția borfașilor

M-am străduit să văd dacă, dincolo de ceea ce am intuit eu încă de acum doi ani, anume că escrocul de la Cotroceni vrea să spargă România, așa cum a și declarat aproape explicit pe când era doar candidat, mai există și alte explicații ale manifestațiilor oligofrenice din buricul capitalei. Așa am aflat cum stau lucrurile cu celebra ordonanță 13, folosită de escroc ca pretext pentru declanșarea oligofreniei sociale.
Și iată ce am aflat. Conform Constituției, dacă CCR stabilește că un articol dintr-o lege, respectiv din codul penal, trebuie modificat întrucât contravine spiritului Constituției, legiuitorul, sau guvernul, trebuie să-l modifice în termen de 45 de zile. Dacă nu-l modifică, după trecerea celor 45 de zile acel articol nu mai este valabil, car’va’zică nu mai produce efecte juridice, nu mai poate fi invocat în condamnarea cuiva.
Ei, bine, anul trecut, prin vară, CCR a decis că este necesară impunerea unui prag la articolul din codul penal referitor la abuzul în serviciu, astfel încât eventuale prejudicii, până la un anumit nivel, să poate fi rezolvate pe cale administrativă, iar peste acel nivel să fie rezolvate pe cale penală. Căci, nu-i așa, una este ca abuzul tău să provoace o pagubă de 5.000.000 lei, sau să ducă la moartea unor oameni, și cu totul alta este ca abuzul tău să provoace o pagubă de 500 de lei.
Parlamentul de atunci nu a modificat articolul respectiv. Nici guvernul personal al escrocului nu l-a modificat. Asta a vrut să facă guvernul actual, după investire.
Ce a făcut escrocul? A MINȚIT PUBLIC ca un BORFAȘ, a speriat lumea că o atacă violatorii și bandiții și a scos în stradă și oameni de bună credință, care nu și-au imaginat că un președinte poate fi atât de jegos la caracter încât să mintă ca o javră. S-au adunat și binecunoscutele-i feisbuci, plus hoardele de corporatiste, că sunt mulți tembeli pe Terra, și a rezultat ce se vede zilnic de două săptămâni.
Totuși, ce se ascunde dincolo de cretinismul ălora care se duc în piață cu copii mici în brațe, fără să știe de ce, dincolo de tembelismul feisbucilor și de jegul caracterial al escrocului? Păi, e simplu. Din moment ce articolul respectiv nu a fost modificat el nu mai poate fi aplicat, astfel că nimeni nu mai poate fi condamnat pentru abuz în serviciu, indiferent ce prejudicii provoacă. Dovada că așa stau lucrurile a apărut chiar zilele astea, când o curte de apel a constatat că fapta de abuz în serviciu a unui acuzat A FOST DEZINCRIMINATĂ și, deci, acel om NU MAI POATE FI CONDAMNAT.
Pentru mine a devenit clar că manifestațiile oligofrenice asta au urmărit, de fapt. Probabil, borfașul de la Cotroceni, și borfășeii din stradă, au de acoperit mulți alți borfași, unii chiar din multinaționalele dragi lor. Au reușit! Cu sprijinul multor oameni de bună credință, dar care nu l-au ghicit pe escroc și, mai ales, cu ajutorul feisbucilor apărătoare ale borfașilor.
Cum s-ar zice, pe scurt, avem de a face cu o REVOLUȚIE A BORFAȘILOR. Bravos națiune și halal să-ți fie! Ai reușit să te faci din nou de kko în fața lumii. Că, lumea nu te judecă după lozinci.

N.B. Sigur, escrocul a folosit asta doar ca pretext de moment. Altminteri, obiectivul lui este să nu lase acest guvern să funcționeze. Să nu dea mai mulți bani românilor, iar lui mai puțini, să nu constituie acel fond de dezvoltare care să nu mai fie controlat de străini, ci numai de români, să nu dea mai mulți bani la sănătate și educație. Astea sunt chestiunile care-i stau lui în gât, fiindcă el NU vrea binele acestei țări. Democrația? La el contează NUMAI democrația LUI, PERSONALĂ, pe care nu i-o poate satisface decât un GUVERN PERSONAL. Iar pentru a avea un guvern personal, este ORICÂND dispus să facă astfel încât să moară oameni. Căci asta este singura metodă de ascensiune cunoscută lui. Iar la moartea lor, va exclama perfid – GHINION!

Reclame

7 gânduri despre „Revoluția borfașilor

  1. Toată povestea a pornit de la decizia celui de la Cotroceni de a „domni” numai cu „guvernul lui”, cu „partidul lui”, fără concurență! Motivul declanșării „acțiunii” a fost o ordonanță de urgență a Guvernului, care era perfect legală, dar fusese definitivată noaptea! Dacă ne uităm atent la cei care „protestează hotărâți”, vom vedea o mulțime de mutre ciudate. Unii nu știu ce caută acolo (dar „este cool!) dacă exceptăm ceva sume de bani), alții care se vor băgați în seamă și alții care nu au ce căuta colo, dacă exceptăm ceva sume de ban!, Faptul că, după ce „greșeala cu OUG” a fost corectată, pretențiile „protestatarilor” s-au extins spre obiective al căror scop era destructurarea substanțială a țării, în ideiea că „poate va veni cineva să termine cu România asta”! Să sperăm că nu se va ajunge niciodată la așa ceva!

    • Continuarea oligofreniei din strada este DOVADA ca escrocul de la Cotroceni a folosit DOAR CA PRETEXT chestia cu ordonanta. El vrea DARAMAREA GUVERNULUI. NU-L INTERESEAZA ROMANIA decat in masura in care II POATE ADUCE LUI BENEFICII PERSONALE!

  2. Conform unui obicei vechi al românilor, la orice umilință ar trebui să întoarcem și obrazul celălalt. Mă întreb ce am putea face ca să înțeleagă și „președintele tuturor românilor” gestul nostru și în consecință șă-și „finalizeze” opera … Presupun că în decembrie la aniversarea unui secol de la Unirea tuturor Principatelor Române va invita doar pe consulul austriac de la Sibiu, întrucât Victor Orban ar putea să se considere „gazdă” …

    • NU are senzorii de moralitate si de sensibilitate care sa-i permita sa priceapa. Asa ca, astuia, nu trebuie a i se intoarce si obrazul celalalt. Nu de alta, dar dă si-n ăla, crezand ca asta i se cere.
      Pana la 01 decembrie va avea grija sa-i faca PENALI pe toti parlamentarii din majoritatea rezultata in urma alegerilor si pe toti membrii guvernului, astfel ca, la 01 decembrie, DACA nu va fi in „concediu in Florida la niste prieteni”, va sta singur in tribuna, avandu-le langa el numai pe KOVESI, TURCAN, GORGHIU. Ca, prima doamna, penala fiind si ea, nu va veni.

  3. deși e – încă – președintele României, toți românii ar trebui să-i întoarcă „obrazul celălalt”, adică partea dorsală, să-i arate respectul pe care-l merită. Din păcate, eu mi-am șters din listă câțiva cetățeni pe care-i credeam prieteni, dar care mi-au răspuns dur la niște întrebări simple. Tipul ăsta e mai tare decât Băselu,! Și mai nesimțit ! Rușine să ne fie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.