Bâlciul galactic

Se știe, bâlciul este locul acela unde lumea se duce să râdă. Ba, în dulce spiritul bâlciurilor, așa zice că acolo se duce lumea să se râdă!
Ei, bine, deși e acolo de când lumea, galaxia noastră nu avea și ea un bâlci. Nu aveau unde să se râdă galacticii și galactezele, n-aveau unde să-și facă și ei revelionul la capătul unui an lumină. Acuma au. Cu ajutorul primăriei galactice, au deschis un circ galactic. Arena circului, partea aia rotundă unde se manifestă clovnii și animalele, au instalat-o chiar în Piața Victoriei, din capitala României. Cum de au ales tocmai acest loc?
Pe de o parte, pentru că, nu-i așa, România este un fel de buric al galaxiei. Aici se află polii energetici ai Universului, aici au apărut cei mai vechi oameni, aici se vorbește cea mai veche limbă, aici … aici … Cine nu mă crede, să citească prelegerile istorice care circulă pe net. Și dacă nici alea nu sunt convingătoare, să umble prin țară. Va constata că, într-adevăr, aici este populația cea mai veche, măcar în sensul de învechită. Ba, se pare că există un concurs în desfășurare pentru titlul de satul cu cei mai bătrâni săteni. Va mai constata că, aici, în România, se găsesc, într-adevăr cele mai vechi lucruri, majoritatea oamenilor purtând vechituri de la second hand.
Iar pe de altă parte, pentru că aici se găsesc cei mai buni circari, țara fiind condusă de ani buni de niște clovni.
Deci, au existat premise serioase pentru alegerea galactică. Iar primul spectacol, firesc, trebuia să fie chiar galactic, să aibă galacticii de ce să se râdă câțiva ani lumină de acum încolo. Căci, cum se desfășoară spectacolul? Niște grupuri de clovni se adună, care cu fesuri pe cap, care cu copii în brațe, care cu ruj pe buze și-n obraji, și scandează că vor stat de drept și supremația legii. Dar nu încep spectacolul propriu-zis decât după ce vine un clovn îmbrăcat în pufoaică bolșevică, ia Constituția și alte câteva legi, le aruncă acolo, în arena circului, și dansează cazacioc pe ele. În clipa în care el sare pe legi, cu picioarele încălțate cu cizme bürger, și dansează cazacioc strigând „Jos guvernul! Să vină americanii că ne atacă rușii! Jos guvernul!”, atunci scot toți saltimbancii recuzita care le fusese pregătită din timp … în secret, ca să fie cu adevărat o surpriză, și încep și ei să strige că vor stat de drept și respectarea legilor. Dom’le, s-a pornit o asemenea hăhăială de râs în galaxie, de a fost nevoie să-și pună căști la urechi cosmonauții, să nu le spargă timpanele.
Fiind galactic, e limpede că spectacolul de bâlci durează mai mult, potrivit cu timpul galactic.

Anunțuri

5 gânduri despre „Bâlciul galactic

 1. TOTAL DE ACORD,DAR SCOATE PASAJUL ALA CU PUFOAICA BOLSEVICA,PT CA AM SI EU UNA LA FEL…CE-I DREPT,MIE-MI STA BINE CU EA,PE CAND LUI MUSSOLINI DE SIBIU II VINE BINE,ADICATELEA CA DRACU…TRAIASCA LUPTA PT.MERSUL DE DREPT..

  • Si eu am, dar fii atent ca pufoaicele nu stiu ca sunt bolsevice, sau naziste, sau democrate. Ele capata asemenea caracteristici dupa comportamentul celui care le poarta. Ca bolsevicul te comporti-bolsevica e pufoaica. Te porti ca un hitlersit? Hitlerista e si pufoaica.
   Stii ca incalcarea CU BUNA STIINTA, IN MOD OSTENTATIV a legilor, in public, si INDEMNAREA POPULATIEI SA FACA LA FEL ESTE TIPIC BOLSEVICA. Eu ma bucur cand vad ce multi bolsevici se aduna in Piata Victoriei. Asta demonstreaza ca aia care rag JOS COMUNIZMU MINT CU NERUSINARE. Iata, romanii VOR BOLSEVISM!

   • Dar de clovnii de la Palatul Cotroceni nu mentionati din ce galaxie fac parte. Ei sunt nevinovati caci cei care trebuiau sa le ofere educatia necesara patrunderii in societate erau si ei la un nivel educational, de instruire, de civilizatie modest si mentinuti in aceasta stare de oranduirile trecute, inclusiv cele de natura bolsevica. Macar cei din Piata Victoriei sunt proaspeti, nealterati, nepatati si au un viitor in fata. Mai ales cei micuti INCA nu au invatat sa minta si sa fure. Deci si ei traiesc, stau bine cu analizele si au un cuvant de spus chiar daca inca mai supara pe cineva.

   • A fost bolsevicul numarul unu, ala provenit din escroc imobiliar, reciclat in clovn, si a calcat in picioare Constitutia si la Cotroceni in fata zidurilor? Nu s-a transmis la televizor spectacolul, asa ca n-am de unde sa stiu. Aia de la Piata VICTORIEI SUNT FOARTE NEALTERATI, mai ales corporatistele. Se stie ca, pentru a deveni corporatista, sa poata fi trimisa la asemenea manifestari si sa activeze in grupul coregrafic, trebuie sa fie nealterata.Nu de alta, dar, daca ar fi alterată, ar puți și s-ar goli piața!
    Toti au cuvant de spus, nu numai aia din Piata Victoriei, totul este sa STII CE SPUI. Dar cand te duci si protesetezi impotriva a ceva ce NU STII CE ESTE, asta se numeste ca esti NEALTERAT LA CREIER. Adica, inteligenta inca nu ti-a „alterat” masa aia gelatinoasa, numita creier sec.
    Intr-adevar, regimurile trecute i-au invata prost pe oameni. De exemplu, pe mine m-au invatat SA NU FUR CASE LA CARE NU AM DREPTUL, APELAND LA MATRAPAZLACURI. Prost m-a invatat! D-aia eu nu am ajuns purtator de pufoaica bolsevica, sa-i asmut pe romani unii impotriva altora si sa urlu ca vreau respectarea legilor, chiar in timp ce la calc in picioare. Prost m-a invatat, recunosc. Bravo alora nealterati! Da’ stii de ce sunt nealterati? Pentru simplul motiv ca PROSTIA NU SE ALTEREAZA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s