Români, ieșiți în stradă!

Haideți să apărăm încă o dată statul de drept și respectare legilor! Hai să nu lăsăm tribunalele să decidă ele cum vor! Hai să instaurăm democrația sub conducerea înțeleaptă a celui care a avut nevoie de intervenția ÎCCJ ca să se dovedească definitiv și irevocabil, pentru a treia oară, ESCROCHERIA LUI IMOBILIARĂ! Păi, fir-ar ei ai dracului de judecători, trei complete de judecată au decis că ESCROCUL a intrat în posesia unei case PRIN ESCROCHERIE!? Cum e posibil?!? Jos comunizmu! Trăiască statul de drept! Jos guvernul! Jos mâinile de pe ADN!
Români, ieșiți în stradă, nu asistați pasivi la punerea la zid a ESCROCULUI PENAL cu PUFOAICĂ DE BOLȘEVIC!
Nu uitați să vă luați copiii cu voi și, dacă aveți invalizi prin casă, sau din ăia cu handicap locomotor, luați-i!

Reclame

5 gânduri despre „Români, ieșiți în stradă!

  1. AM INTELES.MI-AM CUMPARAT O PUFOAICA ALBASTRA,CA PE AIA ROSIE MI-A COMPROMIS-O TOV. AGENT IMOBILIAR CINSTIT……HAIDETI IN STRADA,UN COD PENAL CINSTIT TREBUIE SA-I DEA VOIE FIECARUI CETATEAN SA EXCROCHEZE STATUL DE MAXIM 66 DE CASE,VEZI CAZUL BASESCU-STR, SERBAN VODA,,,TRAIASCA MERSUL DE DREPT…

  2. Am la bloc un maidanez pe care il cheama Werner, o Javra ordinara si masonica (nu musonica!). Pot sa-l aduc si pe el sa latre „Jos ICCJ”? Ca el nu stie decat „Jos Comunistii”! „sau „Sasul nu e sas destul, daca nu-i inalt, blod, prost si fudul”! Problema e ca Javra nu vrea sa latre gratis si vrea sa fie platita! Pentru bani sa apelez la o alta Javra sorosista?

    • Normal, pe maidanez ar trebui sa-l plateasca escrocul. Asa cum ii plateste si pe aia pe care i-a chemat in strada sa apere statul de drept, stand stramb. Pai, nu?!?

  3. ar fi o chestie să ne facem rost de niște pufoici de culoare albastru… galben și roșu… ori roșu galben și albastru (este-al nostru tricolor… am citit undeva că aceste culori le au românii din vremuri imemoriale) și să ieșim puțin în stradă, să-l întrebăm pe numitul „penal” de-a dreptul, când are de gând să ne dea un exemplu de bărbăție și curaj… adică să demisioneze în numele legii !

    • N-avem nici-o sansa sa demisioneze asta! NICIUNA! Onoare nu stie ce-i aia, ca sa-si dea demisia de onoare, iar Luluta si ailalti se dau de ceasul mortii sa-l tina curat. Sa nu te miri daca o sa apara Luluta sa ne spuna ca ceea ce a facut ESCROCUL cu „cășile” alea, ca să mă exprima în limba noastră, știi tu care, este dovada suprema de respectare a Constitutiei si a independentei justitiei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.