Întrebare pentru Luluța

Sper ca viguroșii susținători ai Luluței să o ajute să citească întrebarea asta. Îi asigur că numai râsul provoacă riduri, nu și încruntarea, așa că nu se va supăra pe ei.
Am văzut/auzit/citit despre mai multe cazuri în care diverși cetățeni au fost acuzați de foloase necuvenite, ca urmare a faptului că au primit niște aplauze, sau voturi, de la alți cetățeni. Acei cetățeni făcuseră ceva pe plan local, locuitorilor le plăcuse ce au făcut și, ca urmare, i-au aplaudat, sau i-au votat. Alde Luluța a zis că aplauzele alea, și chiar și voturile, erau foloase necuvenite și le-a întocmit dosar de corupție, sau abuz în serviciu. Nu știu exact de care, că încadrarea asta depinde de cum se scoală … Ce prostie era să zic! Era să zic … sau nu se scoală! Din somn, desigur.
Din faptul că destul de multe dosare de acest gen au fost respinse de instanțele de judecată, întrucât nu conțineau probe din care să rezulte că cei acuzați încălcaseră vreo lege, sunt tentat să cred că oamenii ăia chiar nu încălcaseră nici-o lege.
Aș întreba-o pe Luluța dacă o să-i deschidă un dosar și marelui ei proteguitor. Căci, călcând în picioare Constituția și chemând lumea la protest, cu încălcarea legii, încurajându-i pe protestatari să aducă și copiii la proteste, încălcând altă lege, marele ei proteguitor a crescut în sondajele de opinie, întrucât cei care și-au găsit și ei un rost în viață din participarea la acele proteste, chiar dacă, atunci când erau întrebați, mărturiseau că nu știu de ce protestează, l-au votat cu toate mâinile și unii chiar și cu picioarele în sondajele de opinie comandate chiar unor protestatari, sau desfășurate pe feisbuci.
Ăsta nu e folos necuvenit, Luluțo?!? Că, de chestia cu folosirea unor acte false pentru a intra în posesia unei case necuvenite, de către același mare proteguitor, nu te întreb, că nu vreau să … afectez grav independența justiției!

Anunțuri

6 gânduri despre „Întrebare pentru Luluța

 1. ROLUL UNUI OM POLITIC ESTE, PRINTRE ALTELE, ACELA DE A PLANTA PANSELUTE-NOAPTEA, CA HOTII, ASA CUM S-A VOTAT LEGEA 80/160, ROBERTA ANASTASE, LA ORA 22 IN SENAT-IN ASA FEL INCAT SA NU-L VADA NIMENI,IAR A DOUA ZI ZIARUL SCANTEIA SA LAUDE MARETELE REALIZARI ALE MARELUI CONDUCATOR…. PROPAGANDISTII PROSTIEI DE ASTAZI SUNT MAI TAMPITI DECAT ACTIVISTII DE PARTID DE LA NIVEL RAION DINAINTEA REORGANIZARII TERITORIALE DIN 67-68…TRAIASCA LUPTA PT.MERSUL DE DREPT…

  • Deosebirea dintre aia de atunci si astia de acum este ca AIA DE ATUNCI ERAU ANALFABETI, IAR EI STIAU CA SUNT ANALFABETI, pe cand astia de acuma SUNT TOT ANALFABETI, DAR EI CRED CA NU SUNT!

   • N-aș subscie la ideia că sunt analfabeți ! Cred mai curând că vor să pară analfabeți, încercând în mod conștient să aplice în secolul XXI metodele inchiziției din epoca sa de glorie … Atâta vreme cât a fost în stare să copieze ditamai lucrarea de doctorat fără să folosească un xerox (având în vedere că sunt și câteva rânduri neplagiate), presupunerea mea are șanse mari să se dovedească reală …

   • Cand zic ca sunt analfabeti, nu am in vedere faptul ca n-ar cunoaste literele si nu stiu a citi. Ei cunosc literele, dar nu inteleg nimic. Toata intelegerea lor se rezuma la a recita niste lozinci. MAI RAU decat analfabetii aia care stiau ca sunt analfabeti.

 2. Si cand te gandesti ca o mare parte dintre ei sunt urmasii alora de atunci si au fost „promovati”, in primul rand, sa acopere „facutele si nefacutele” parintilor/conationalilor si apoi alte…alea, alea, dupa capul si interesul lor!!!
  AB

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s