De ce nu vor moldovenii din R. Moldova unirea cu România?

Nu le cunosc toate motivele, dar eu am identificat două pentru care îi felicit din suflet.
Pe unu l-am mai semnalat, anume că ei vor să fie neutri din punct de vedere militar, nu vor să intre în nici-o alianță militară.
Al doilea rezultă din ceea ce am citit azi în presă. Redau titlul unui articol: “Dodon, către ambasadorul SUA şi cel al României la Chişinău: Vă solicit ca pe viitor să nu-mi mai daţi lecţii. Moldova e un stat independent”.
Pentru cei care au citit “Din cârpe nu poți ridica monumente”, postat de mine chiar pe 01 decembrie 2016, nu este nevoie să mai adaug nimic. Celor care nu l-au citit le recomand călduros să-l citească. Vor înțelege de ce nu vor cei din R. Moldova unirea cu România. Cum dracu s-ar putea uni o țară independentă cu un pașalâc?!?
P.S. Tot în presă am citit că ambasadorul colonial din România umblă prin țară și critică guvernul țării în care este el acreditat. Normal! Cu cârpele te ștergi pe tălpi, ce dracu altceva poți face?!?

Anunțuri

10 gânduri despre „De ce nu vor moldovenii din R. Moldova unirea cu România?

 1. 1. Independentă Moldova? Pe dracu’! E gubernie rusească! Dodon e un dobitoc!
  2. România pașalâc? Nici aici n-ați nimerit-o! Țările Române n-au fost niciodată pașalâc! În schimb, România de azi este colonie americană!

  • 1. Asta o spuneti dvs. FARA sa o puteti sustine cu argumente, altele decat supozitii, banuieli, interpretari. Ati auzit vreun presedinte romanesc spunand asa ceva amabasadorului american care da decrete prin presa si umbla prin tara in control, dand indicatii ce trebuie si ce nu trebuie facut de catre statul roman?!?
   2. La asta m-am referit, dar n-am banuit ca, pentru cititorii acestui blog, este nevoie sa precizez ca Romania este „pasalac american”. Pe mapamond, in prezent, NU MAI EXISTA decat PASALACURI AMERICANE.
   3. Pana la urma, Romania CAND A MINTIT? Cand a recunoscut INDEPENDENTA R. Moldova, sau cand clameaza DISPARITIA R. Moldova? Sau, cumva, va imaginati ca, prin unire, s-ar fi realizat Moldova Mare?!?

 2. România nu este nici colonie americană, nici rusească. Este colonie multinațională. De toate pentru toți: petrol, lemn, gaze, energie electrică, aluminiu, bănci, pământ, materie cenușie, brațe de muncă, carne de tun, contracte și protocoale secrete. Problema lor este că ceața incepe să se ridice.

  • Asa este, dar sa dam Cezarului ce este al Cezarului. NUMAI un ambasador da comunicate de presa prin care stabileste ce trebuie sa faca romanii, NUMAI un ambasador umbla prin tara, convoaca autoritatile la sedinte si le spune celor pe care-i convoaca ce sa faca. Ailalti, doar isi vad de interesele lor, fara sa dea si comenzi. Desigur, isi vad de afacerile lor, in detrimentul romanilor dar CU AJUTORUL ROMANILOR care, NEAM DE SLUGI FIIND, NICI nu stiu cum este sa fii DEMN! Si nu-s nici curiosi sa afle!

   • Facem pariu că in trei luni acest ambasador va fi schimbat. Neamul de trădători este încă și mai periculos decât neamul de slugi. Care pe care.

   • Nu fac pariu ca mi-e mila … sa va iau banii. Dintre slugi si tradatori, mai rele-s slugile. Pentru ca slugile ii servesc SI PE TRADATORI. De tradatori macar stim ca trebuie sa ne ferim, dar cu slugile ce facem? Minimum jumatate din cei care se invart in jurul tradatorilor, sunt slugi. Iar astia servesc pe ORICINE.

 3. Se pare că moldovenii o duc mai bine cu rușii decât o ducem noi cu UE! Așa că nu văd de ce ar renunța la Rusia pentru a se uni cu o Românie incertă!

 4. Am ajuns mult prea departe cu tradarile neamului romanesc. Pana in 1989, de fapt cam de prin 1977, nu concepeam pentru nimic in lume, ca TARA MEA o sa ajunga in asemenea situatie ( datorita neromanilor care ne-au condus ). Sper sa vina vremea (cat mai repede ) sa fim tot atat de independenti, macar ca in anii 1970-1977 sau chiar si mai ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s