Să ne pregătim de un nou bâlci

Bâlciul din circul galactic, ne amintim, a pornit, chipurile, pe chestia cu grațierea unor deținuți. Atunci au început corporatistele să chirăie că vor tăbărâ violatorii pe ele, încurajate de escrocul imobiliar devenit bolșevic. Ce mai tevatură, ce mai bâlci, cu lanterne, cu puradei, cu dansuri din buric. Sigur, oamenii normali știau că ăla nu era decât un pretext de care se agățase escrocul în încercarea lui dușmănoasă de a nu lăsa guvernul să funcționeze. S-a lăsat cu demisia unui ministru care nu prea stătea la taclale cu muhaielele care puneau întrebări prostești. Atunci, escrocul a mobilizat DNA-ul, AVOCATUL POPORULUI, CSM-ul, frunza și ramul să se opună grațierii. Iar alde DNA, CSM și ăilalți s-au încolonat frumos și au dansat cazaciocul bolșevicului.
Ce a urmat se știe. Șuturi după șuturi de la CCR, în curul escrocului și al celor care au dansat cazacioc cu el. Iar astăzi, până și CSM a avizat proiectul de lege referitor la grațiere, proiect trimis tocmai de ministrul ăla care nu stătea de vorbă cu muhaielele, dar a trebuit să demisioneze de mila puradeilor cu care veneau hahalerele la bâlci.
Mă aștept ca, din arena circului galactic, corul corporatistelor să cânte: „Uuuraaa! Ne vor ataca violatoriii!!!”. Iar escrocul, normal ar fi să ceară demisia guvernului, deoarece l-a remaniat tocmai pe ministrul care a propus această lege avizată până și de CSM, lege care, iată, produce valuri de bucurie.
Mă aștept și ca, în zilele următoare, clovnii să vină cu ăia mici în cărucior, fie ai lor, fie împrumutați, să planteze măcriș în fața guvernului și să deseneze, cu lanterne, steagul insulelor WALLIS ET FUTUNA și designul bancnotei din BOTSWANA.
Iar atunci când escrocul va promulga legea împotriva căreia a dansat el cazacioc, clovnii îl vor aclama și nimeni nu-l va întreba de ce a făcut tot acest bâlci. Desigur, nici neica serei nu-l va întreba cine și de ce l-a împins de la spate să-l facă. O să rămân nedormit, tot gândindu-mă la întrebarea asta – Cine l-a obligat să facă acel bâlci? Dacă am … ghinion, poate mă trezesc și chemat la DNA, acuzat de folosirea unei întrebări … necuvenite.

3 gânduri despre „Să ne pregătim de un nou bâlci

  1. IN TEMEIUL ART….DIN CODUL NATIUNILOR UNITE,BAR.OBAMA SA FIE JUDECAT IN ROMANIA PT.FAVORIZAREA INFRACTORULUI PT .GRATIERILE DIN ULTIMA ZI DE MANDAT..NEMERNICUL,S-A MAI INTALNIT SI FATA IN FATA CU EI…PRECIS A PRIMIT CALTABOSI…IAR UNUL DIN GRATIATI ARE O STRABUNICA IN TELEORMAN…TRAIASCA MERSUL DE DREPT…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s