Evoluția omului

Fiind vorba de evoluția omului, iară nu de crearea omului, e clar că mă voi referi la varianta evoluției, adică aia etichetată de niște prostănaci ca fiind marxist-leninistă, sau materialist-comunistă.
Varianta evolutivă susține că omul ar proveni din animal, anume din maimuță. Observând eu manifestările omenești larg răspândite în zilele noastre, cred că este total eronată ideea că omul s-ar trage din maimuță. Da’ eronată rău!
După părerea mea, omul se trage din toate animalele, nu numai dintr-unul, sau numai dintr-unele. Din toate! Să o luăm pe rând.
Se trage, evident, din paraziți precum păduchele, puricele, limbricul. Cine n-a văzut manifestări specifice paraziților la oameni, să ridice mâna sus. Mulțumesc! Deci, nimeni n-a ridicat mâna. Car’va’zică …
Ați văzut prin documentarele din viața animalelor cum se deplasează caracatița, care este o moluscă? Da? OK. N-ați văzut oameni care exact așa trec prin viață, târâș, dar înșfăcând ceea ce le iese în cale, fie că le aparține de drept, fie că nu? Mâna sus cine n-a văzut! Mulțumesc, nimeni n-a ridicat mâna.
E cazul să mai analizăm hienele? Nu cred. Până și hienele și-ar da seama că din ele … și s-ar rușina văzând ce au ajuns.
Aș putea continua cu aproape toate speciile de animale, dar nu mi-am propus nici să-i dărâm statuia lui Darwin, nici să-i las fără muniție pe susținătorii creației lui Dumnezeu. Mă voi opri numai la animalul din care se trag cei mai mulți oameni, în special d-ăia care-și zic democrați și civilizați, anume la cangur. Cred că tot omul a văzut cum se bat cangurii, ca chiorii. Exact ca urmașul lor, omul, cu pumnii și cu picioarele. Dar, dovada supremă că mulți oameni, preponderent bărbați, se trag din canguri de-abia acuma o devoalez. Ce are cangurul în plus față de om? Desigur, marsupiu. Ei, bine, undeva, în subconștientul inconștientului din om, a supraviețuit nevoia de marsupiu și după ce cangurul s-a transformat în om, în loc să fi rămas dracului cangur. Așa se face că, acolo, în subconștientul inconștientului de care ziceam, a încolțit ideea de a-și face maruspiu. Așa au apărut centurile alea pe care le poartă mulți bărbați pe burtă, în care-și țin ei ba actele, ba banii, ba cheile, ba chiloții, ba prezervativele, ba cardurile, ba … Ca orice cangur, nu?!
Cine nu s-a gândit la varianta asta, să … lase mâna jos. Mulțumesc! Nimeni n-a ridicat mâna, deci, toată lumea se gândise. Car’va’zică, nu mi-a trecut numai mie prin cap, deci, s-a stabilit, … așa e!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.