Ce păzește societatea civilă?

Dom’le, sunt de-a dreptul bulversat, bine dracului că încă nu m-au buldozerizat!, de ceea ce văd/aud prin spațiul nimănui. Adică, spațiul ăla unde se manifestă vârtos societatea civilă în veghea ei asupra democrației.
I-auziți acuze la adresa celui desemnat premier:
1. Cică, ar fi filatelist și ar avea o colecție de 30.000 de euro. Adică, e ca mine?!
2. Cică ar fi membru al unui club de șah. Adică, e ca Filă?
Nu mai înșir că deja s-a-ncrețit pielea pe mine. Pielea din jurul ochilor, acolo unde se fac riduri când râzi.
Eu, cred că trupele comsomoliste de protest ar trebui să iasă în stradă. Bine-nțeles, cu copiii, pentru că ăia mici sunt în vacanță, iar mărețul inspirator al acelor trupe nu a anulat ordinul referitor la copii.
Sau, poate, punem dracului de o petiție. Păi, de ce să se fi făcut de cacao minunatele trupe numai cu OG-13?!?
Asta ca să nu mai spun că, dacă e ca Filă și ca mine, asta este clar dovadă că este comunist. Or, în România, ce altceva se face de 27 de ani, în afară de chiuiturile cu JOS COMUNIZMU?!? Ce dracu, renunțăm tocmai acuma când mai avem puțin și punem și munții la pământ?!? Că, de alelalte scăparăm.

2 gânduri despre „Ce păzește societatea civilă?

  1. O DOVADA CLARA A INCOMPETENTEI PSD-ULUI DE A CONDUCE ESTE CA NU A SPECIFICAT CE TEMATICA ARE COLECTIA….VECHI VECHI,DAR DE CARE? GENERALISTA?MARINA?…SI CA SAHIST,CE PERFORMANTE ARE?PRECIS ARE O CUPA DE LA PIONIERII AIA PUIUTI DE COMUNISTI…IAR FAPTUL CA A LUCRAT LA ACADEMIA DE INFORMATII DOVEDESTE CLAR CE FEL DE OM ESTE AVAND IN VEDERE CA RESPECTIVA INSTITUTIE ESTE SPONSORIZATA DE AL QAEDA,STATUL ISLAMIC,BANDA CELOR 4 DIN CHINA SI O GRUPARE REBELA DIN BURKINA FASO….HALAL,TOVARASI CAPITALISTI

  2. Din păcate, unii oammeni care se declară a fi „poporul” cred că românii sunt ușor de manipulat! Poate că unii sunt, dar prea puțini pentru a se autointitula „poporul”! Ar trebui să știe stimabilii că în România mai sunt cel puțin zece milioane de oameni sănătoși, care nu prea mai pot fi mințiți sau impresionați de către cei vreo 200 de beneficiari ai marelui magnat maghiaro-american Soroș, care a cam dat-o în bară, atât în S.U.A., cât și în România! Faptul că respectivii denigrează un guvern care abia s-a instalat! De fapt, este o nouă încerca de a-i desbina pe români, prin a nu permite dezvoltarea cât de cât a țării! noastre! Modelul este cel care a postat mai sus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s