Biata Luluța

Am văzut un parlamentar tânăr care mi-a devenit foarte simpatic din două motive:
-este nonconformist, are coamă și barbă;
-spune cu voce tare ceea ce gândește, inclusiv atunci când opiniile lui sunt contrare directivelor partidului din care face parte, spre deosebire de majoritatea celorlalți parlamentari, de la toate partidele, care, dacă le arăți o pată de jeg puturos pe partidul lor, ei își dau ochii peste cap și fac bulbuci explicând că aia este o adevărată operă de artă, arătând cu deștiul spre celelalte partide pe care le acuză că membrii lor erau obraznici când erau mici și făceau caca în pantaloni.
Tânărul nonconformist s-a așezat în fața intrării în monumentul anticorupției mondiale, ținând la vedere o coală de hârtie pe care era scris cu litere mari, de tipar, în limba română, întrebarea AI FOST LA OPREA ACASĂ ÎN NOAPTEA ALEGERILOR? DA, SAU NU? Atât. Mare, vizibil, lizibil.
Ei bine, cea căreia îi este adresată întrebarea nonconfomistului se pare că și-a săpat un tunel subteran prin care intră în monument, că, pur și simplu, a dispărut de pe ecranele anticorupției.
Eu, personal, sunt tentat să cred că biata ființă nu poate răspunde la acea întrebare pentru că n-a absolvit faza ANA ARE MERE. Păi, dacă nu ai absolvit acea fază, cum dracu să răspunzi la întrebarea aia de o complexitate covârșitoare?
Un amic apropiat, aflat, firesc, departe, mi-a zis că biata ființă ar fi absolvit doar faza ANA HEZ HAMBURGER AVEC SOS PLAJIAT DEO CUCURUZ și d-aia nu înțelege complexa întrebare, punând-o în imposibilitatea de a răspunde.
Am fost tentat să dau crezare amicului. De aceea am și zis că nonconformistul se așezase în fața monumentului anticorupției mondiale. Căci, având în vedere decorațiile, medaliile, diplomele și laudele deveresate asupra Luluței, toate străinești, e clar că ea luptă împotriva corupției ălora de o laudă. Că, d-aia o și laudă ăia, nu?!

Reclame

2 gânduri despre „Biata Luluța

  1. PRIETENA TA NU POATE RASPUNDE LA INTREBARE PT. CA ESTE SECRET DE SERVICIU:IN ACEA NOAPTE A AFLAT TREI LUCRURI CARE POT AFECTA DRAMATIC STABILITATEA MONDIALA :1.TONI GREBLA A EXPORTAT 5 CAPRE IN RUSIA,CAPRE TELEPATICE CARE IMEDIAT AU INTRAT IN ARMATA RUSA…2 LIVIU DRAGNEA A CUMPARAT JUNGLA AMAZONIANA PE CARE INTENTIONEAZA SA O EXPORTE IN TELEORMAN…3 O BATRANICA DIN VASLUI A DAT MITA 10 OUA,PE CAND LIMITA ABUZULUI IN SERVICIU ESTE DE SAPTE…..ASA CA …..NU FITI PRETENTIOSI…AM DATE CA IN CURAND SE VA DESCHIDE IN MEGADOSAR IMPOTRIVA PSD,EI FIIND INSTIGATORI CERTI LA FORMAREA NORILOR CUMULONIMBUS PRODUCATORI DE GRINDINA SI CARE AU FOST DIRIJATI CATRE ZONELE LOCUITE DE PNL-ISTI..

  2. nu mai avem ce zice… nenea ăla are curaj, probabil pus de partid, ca să dea bine la noua generație de pesediști, curajoși și voioși… și la pungă (obraz) groși. cât despre Luluța, nimeni nu-i poate spune nimic, pentru că e ca maimuțele chinezești, traduse de sicilieni: chi e orbu, surdu e tace, viva mill-ani in pace !!!
    În rest, sănătate, câtă ne mai dau voie să avem, că acum nici roșii cu brânză nu mai putem mânca, din mai multe motive… eu știu două: întâi șintâi că plătăgelele sunt așa de stropite și răsstropite , că mănânci seara și stai pe budă toată noaptea… apoi nu ne dă voie bătrânelul ăla care le știa pe toate (de aia a intrat la mititica), îl cheamă Mincinicopschi, care ne zice că, de mâncăm plătăgele cu brânză, cum mânca și muica lu ăl bătârn, ne face nu știu ce pe la mațe și la metabolism (mațele știu unde le țin, dar metabolismul ce-o mai fi?)
    Absorbție ușoară de la stativul ăla cu d-ăle bune prin seringă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.