Duhoarea presei democratice

Dacă vreun deontolog din ăia în gura cărora se uită presarii cu gura căscată, că, ei, pe acolo înțeleg, deci, dacă vreun deontolog d-ăia nu știe ce-i aceea duhoare, în mărinimia mea sunt dispus să-i explic, asumându-mi riscul să nu înțeleagă.
De ceva vreme, presa democratică duhnește pe marginea unei dispoziții a CCR privind instituirea unui prag în ceea ce privește abuzul în serviciu. Cică, acea decizie a CCR a fost adoptată ca să-l salveze pe Dragnea de nu știu ce. În imbecilismul lor puturos, ăștia nu au auzit nici până acuma că CCR s-a pronunțat în legătură cu acel prag încă din vara anului 2016, atunci când Dragnea nu era nimeni, cazul în care este implicat acuma nu apăruse, iar guvernul era d-ăla personal, aparținând marelui escroc imobiliar, și era condus de tehnocrețul Cioloș, diminutiv de la Ciolanis, stăpânul lui.
Pentru mine, dureros este că sunt cohorte de români care se uită cu gura căscată la ăia care duhnesc, ba le mai și strălucesc ochii de plăcere. Apăi, d-aia, în România se înmulțesc cei care mint și duhnesc. Ca să dea satisfacție poporului, nu?!

Reclame

7 gânduri despre „Duhoarea presei democratice

  1. DE CE TE MIRI ?ASA-ZISUL POPOR ROMAN ESTE COMPUS DIN :1.COHORTE DE MANELISTI .2.COHORTE DE FRIPTURISTI CARE STAU LA COZI SI SE BAT PT. PROMOTII LA TIGAI,DRUJBE,PAMPERSI ETC 3.COHORTE BE TINERI DECEREBRATI INCANTATI DE PERSONALITATEA POLITICA A UNEI FRANTUZOAICE NUMITA C.A. 4.COHORTE DE PROPRIETARI DE CASTELE CU TURNULETE 5.COHORTE DE RATATI TIP REALITATEA TV,ANTENA 3 ETC 6COHORTE DE TIGANI INTELECTUALI-PLESU, CARTARESCU, BULAI,DUMINICA ETC7 COHORTE DE CURVE DE PRIN BARURI CU FITE….MAI VREI?NU TE MAI MIRA…

    • Nu ma mir. As mai adauga cohortele de limbiști, cohortele de babe si mosi care au facut clabuci la gura in tinerete urland TRAIASCA TOVARASUL …, iar acuma fac bulbuci la gura explicand ce traumatizati au fost ei si ce bine este ca au scapat de comunism, dupa care se plang de sistemul de asistenta medicala si de multe altele, si cohortele de comsomolisti care executa ordinele marelui escroc imobiliar.
      Iar la Antena 3 l-aș scoate pe MIRCEA BADEA din lista ta. Ala este un tip cu logica, are proprietatea cuvintelor, adica stie ce spune, si n-ar party-prie-uri cu nimeni si cu nimic. Inca nu mi s-a-ntamplat sa descopar vreo afirmatie facuta de el, lipsita de suport rational si faptic. Si, spre deosebire de altii de la Antena 3, el nu pupa cururi americane nici macar atunci cand reliefeaza chestiuni americane demne de urmat, caci, exista si din astea, numai ca in colonia Romanica este INTERZIS a se urma modelele demne de urmat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.