Înțelepciune spitalicească

Nu mai știu de la ce a pornit discuția, dar, la un moment dat, una din femeile care fac curat în salonul unde-mi fac veacul … Pușchea pe limba-mi! Doar n-oi sta un veac aici! Deci, una din femeile care fac curat în salonul în care sunt internat a zis „NU E BINE NIMIC DIN CE E RĂU. ȘI RĂUL MAI MIC E TOT RĂU”.
Eu aș plimba femeia aia simplă prin toată țara, aș aduna românii cu arcanul și i-aș obliga să asculte vorbele astea ale ei. Atât! Pentru că nu pot uita cohortele de români care au votat de patru ori în favoarea unui derbedeu mincinos și parșiv, ascunzându-se după minciuna că au ales răul mai mic. Sigur, eu știu că ei l-au ales pe cel care semăna în cel mai înalt grad cu ei, că, altminteri, aveau dreptul să nu dea votul lor niciunuia dintre candidați, dar mi-ar place să-i las în curul gol în piața publică, atunci când le-ar spune femeia asta că ȘI RĂUL MAI MIC ESTE TOT RĂU.

Reclame

Un gând despre „Înțelepciune spitalicească

  1. Haideți, lăsați spitalul ăla în pace, însănătoșiți-vă rrepede – repede și mergeți acasă să vă faceți bine !!! HAHAHAHAHAHA! Așteptăm cu interes texte inteligente și muzică multă și bună !!! Toate urările de bine și multă, multă sănătate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.