Dragoste pidosnică la cub – fabulă pentru proști

Această fabulă mi-a fost inspirată de saltimbancii ăia care, cică, fac teatru stradal.
Dragostea pidosnică este aia între doi homosexuali, sau între două lesbiene. Mă mâncau deștele să bat pe taste “lesbience”, da’ n-am vrut să le pun pe picior de egalitate cu românce, franțuzoaice, rusoaice, … etceteroaice.
Dragostea pidosnică la pătrat este aia între o entitatea aparent masculină, dar a cărui masculinitate se rezumă la fălci, în rest fiind cam …, și o entitate aparent feminină, dar a cărei feminitate se rezumă la prima cifră din CNP, în rest fiind cam …
Dragostea pidosnică la cub este aia dintre entitățile descrise mai sus, care se satisfac reciproc printr-un … dosar. Entitatea aparent masculină, atârnată de un trapez, o ține cu fălcile strânse pe cea aparent feminină, care are în pantaloni … un dosar. Această metodă de împărtășire a iubirii îi face să declare adeseori nu că sunt mulțumiți, ci foarte mulțumiți.
Cam atât. De ce este asta fabulă pentru proști? Păi, numai proștii nu recunosc personajele din fabulă și, deci, pentru ei, simplă fabulă este.

Reclame

3 gânduri despre „Dragoste pidosnică la cub – fabulă pentru proști

  1. EU SUNT MAI PUTIN INTELIGENT DECAT CITITORII TAI.CINE SUNT CEI CARE SE PROSTITUEAZA IN STRADA? AIA DIN PIATA VICTORIEI?GENERATIA PUNGESTI ?ADEPTII DOMNISOAREI NEPRIHANITE C. ARM.-SPRE DEOSEBIRE DE TRUPELE LUI HITLER INARMATE CU BATE ASTIA UMBLA CU AFISE A4 SI CU TELEFONUL SA POZEZE ORICE TARTITA DE GAINA-? AM O STARE DE DISCONFORT CA NU-I IDENTIFIC SIGUR P E PIDOSNICI:SA FIE BASISTI? SA FIE USR-ISTI? SA FIE CEI DE LA GAZETA SPORTURILOR?SAU CEI DE LA REALITATEA TV?

    • Pai, urmareste si tu si vezi cine se declara, aproape zilnic, fie direct, fie prin purtatori de vorbe, ca sunt FOARTE MULTUMITI. Ca acolo e cheia fabulei, unde am spus ca se declara nu multumiti, ci FOARTE MULTUMITI.
      Oricum, bag seama ca tu cunosti mai multe fiinte de genul feminin dupa CNP, care au dosare in pantaloni, si mai multe personaje masculine care le tin pe alea feminine in falci. Banuiesc ca de aia ti-e greu sa identifici personajele fabulei, ca nu-ti dai seama despre care din alea multe o fi vorba.

  2. Singurul personaj foarte mulțumit este mărirea sa Ciolannis vodă întâiul stătător (ori plimbător) care, din când în când mai răscolește prin puțul gândirii personale, deranjând cei trei-patru neuroni și emițând o nouă zicere ! Epocală, fenomenală și… adâncă !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.