Mesaj “sportiv” de la un cititor

Deși cam suspectez eu cine ar putea fi cititorul, nu îndrăznesc a-l numi. În fond, așa cum nu este doar un câine scurt de coadă, tot așa nu există un singur om care folosește un anume stil de scriere, așa că nu vreau să dau cu bățu-n baltă. Postez, totuși, rândurile lui pentru că, în bună măsură, coincid cu observațiile mele. Cine este familiarizat cu acest blog a remarcat nedumeririle pe care și mie mi le provoacă o publicație care pretinde a se ocupa de sport, dar este plină de afaceri oneroase, de scandaluri sexuale, de beții și alte chestii d-astea „sportive”. Ca să nu mai spun cum mustește de politică, mai ceva ca haznaua politicenilor. De aceea am zis și eu că acest mesaj este „sportiv”.
Așadar, iată mesajul cititorului:
STIMATI VIZITATORI,
DESI GRAFOMANIA IN SPATIUL VIRTUAL NU ESTE O BUNA AUTORECOMANDARE, IMI ASUM RISCUL. VREAU SA-MI EXPRIM PUBLIC OPINIA FATA DE ACTIVISTII P.C.R. DE LA „GAZETA SPORTURILOR” (G.S.) SI CARE SPER CA VA AJUNGE SI LA EI.
NESTIMATA MARIA ANDRIES,
1. APRECIEZ CA LA O VARSTA MATUSALEMICA ESTI PERSEVERENTA. DIN 2 ARTICOLE, 3 SUNT INDREPTATE IMPOTRIVA GABRIELEI FIREA (G.F.), CU UNELE VARIATII-ALEATOARE: DRAGNEA, ILIE NASTASE-DAR CU CONSTANTA : FIREA. OBIECTUL ANTIPATIEI ESTE DREPTUL FIECARUIA, INSA LOGICA ARGUMENTARII ESTE DEPLORABILA SI TICALOASA.
EXPLICATIE: DE CE MATUSALEMICA? TE-AM RUGAT SA ATASEZI O FOTOGRAFIE RECENTA.TE-AI FERIT. DECI….[COMENTARII ?]                                                     2.TU SI COLEGII TAI DIN GENERATIA PUNGESTI-NU ROSIA MONTANA-TOT AVETI CEVA CU C.S.M. BUCURESTI PT.A LOVI IN FIREA.                                         2.1.CLUBUL NU A FOST INFIINTAT DE G.F.
2.2.NU-L PLATITI NUMAI VOI, BUCURESTENII-DESI CINE STIE DE LA CARE COADA A VACII VENITI – CITAT BUZARIN-CI SI NOI, DIN TARA. EU SUNT DIN COMUNA COBADIN, JUD.VRANCEA, SI FIE CA VA CITESC FITUICA, FIE CA NU, SI EU VA PLATESC PE VOI, DECI CONTRIBUI LA BUGETUL CAPITALEI. DE EXEMPLU, SUNT ABONAT VODAFONE. ASA CA NU MAI FACETI PSEUDOANALIZE TIP MOISE GURAN.                                                                                                 2.3.NU MAI STRECURATI PRINTRE DINTI. PROPUNETI DIRECT DESFIINTAREA C.S.M. AVETI CURAJ?                                                                                             2.4.DE CE VORBITI IN NUMELE BUCURESTENILOR? FACETI O ANCHETA DE OPINIE IN RANDUL IUBITORILOR DE SPORT IN LEGATURA CU DESFIINTAREA C.S.M. AVETI CURAJ?                                                                                        2.5.DACA SUNTETI ASA DE EXPERTI IN MANAGEMENT FINANCIAR, DE CE NU ATI REUSIT SA MENTINETI G.S.P.T.V.?
2.6. CATI BANI ATI CASTIGAT PUBLICAND DESPRE C.S.M.? EVIDENT, CU MULTE POZE, PT. CA SCRISUL INTELIGENT VA PRODUCE MARI DURERI DE CAP, DACA NU VA ESTE CHIAR INACCESIBIL.                                                                     3.ZILELE TRECUTE AI INCEPUT GROSIER UN ARTICOL CU PROMISIUNILE „REVOLUTIONARE” ALE G.F. SI DUPA TREI RANDURI IRONIZEZI – AU PLECAT ELEVII IN VACANTA, SINGURA PROMISIUNE ONORATA. IN ACEEASI LOGICA, SA INTELEG CA VEI AJUNGE LA MENOPAUZA – SCUZE CITITORILOR – DIN CAUZA/DATORITA G.F.?
4. LEGEA CU 5% PT. SPORT A TRECUT APROAPE NEOBSERVATA. STIU, PRIMA FORMA A CENZURII ESTE SELECTIA.
5.TOLONTAN PUNE NEOBOSIT UMARUL LA INSTIGARI. ARTICOLUL DE VINERI CU ASA-ZISELE PROTESTE IN FATA PRIMARIEI SECT. 1 IN CAZUL RAPID ESTE O PROBA EVIDENTA DE TICALOSIE –“LOCUITORII BUCURESTIULUI”…..OARE? UNII, NU TOTI, SI IN MOD SIGUR CEI CARE PT. UN PACHET DE MANCARE SCANDAU IN PIATA VICTORIEI.
-SI ACUM , STUPEFIANT, :”FIREA VREA SA FACA UN ALL STAR…CA SA CE?” MA BAIATULE,TU ESTI SANATOS LA CAP? TE PRETINZI ZIARIST SPORTIV? CA SA CE? DE CE EXISTA REAL MADRID, BARCELONA, JUVENTUS? CA SA CE? SI ATUNCI,VOI DE LA G.S., DE CE EXISTATI? CA SA CE? TRANSFORMATI-VA IN „MUNCITORUL SANITAR” CA VAD CA AVETI APETENTE IN DOMENIU, SAU IN „MUNCA IN IRIGATII” PT. CA, SIGUR, SUNTETI CONSTIPATI.
-SI PT .CA AVETI GRETURI, INTREB: DE CE UNII ENGLEZI TIN CU ECHIPA UNUI RUS? DAR CAZUL A.S. MONACO? SA INTELEG CA INSINUATI CA TOTI FANII LUI A.C.MILAN SE VOR INSCRIE IN PARTIDUL COMUNIST CHINEZ?
EU INTELEG CA ARTICOLELE VOASTRE SUNT ALIMENTATE DE MULTE SURSE, PROBABIL SI DE CEI CARE NU MAI AU ACCES LA CONTRACTE CU PRIMARIA, E DREPTUL VOSTRU, DAR NU MAI JUCATI ROLUL IDIOTULUI…SAU NU-L JUCATI? AM CITIT ANI DE ZILE PRESA COMUNISTA-CARE, PRINTRE ALTELE, A FACILITAT APARITIA UNUI IOAN CHIRILA, CEE CE NU E CAZUL PT. NIMENI DINTRE VOI – MULTI ERAU JALNICI, DAR AVEAU O SCUZA EVIDENTA….IN MOD CLAR,VOI SUNTETI MULT MAI TICALOSI.                                                                         EVIDENT, NU MA LAS DECONSPIRAT PT. CA IN JURUL VOSTRU SUNT MULTI TINERI FOARTE BUNI IT-ISTI, DAR CU MULTI NEURONI LIBERI (DESINAPSATI).
SUGESTII DE ARTICOLE TOV. TOLONTAN : 1. HAMESITII SI CIPANUL. 2. IOANITOAIA SI KANT- NU Kent-.  3. MARX, ENGELS SI DEZBATERILE IDEOLOGICE DIN GIULESTI.
PT. CONF., IOAN BUDULAI, COM. COBADIN, SECTOR1, JUD VRANCEA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.