Scrisoare către Clătita Armeancă

Madam,
Io așa ai ințeles la mine che te chemi. Io ai mai ințeles tu venit aici invățat la noi demo… asta, cum zice la asta? … demo… nu … demogagie, așa, tu venit invățat la noi demogagie. Bian, io dornic invațat demogagie cum zis tu, da ai un rugheminte. Asta, cum zice la voi la franțuzchie … se merge la școla invațat ceva ce vorbit oameni aici. Că noi nu ințelegem demogagia tu vrei inveți la noi fincă că nu ințelegi ce zici. Eu nu știi când zici tu viola dache zici de viola, adiche vioara, or vrei violare, transleit silvuple, madam. Daca vrei violare, madam, estem in Franța, mergem acolo, estem mult musulman franțuzchie care violare. Aici nu estem, aici numai comunizm vezut tu, nimeni violare, la dracu merde! Aici estem numai miting cu copii, aici numai prist violare copi, nimeni violare clătite.

Reclame

2 gânduri despre „Scrisoare către Clătita Armeancă

  1. 1.in anii50-60 armata romana trimitea ofiteri la studii in URSS.Faceau studii ca lumea ,serios,numai ca tov.sovieticii le bagau romanilor rusoaice in pat- o consecinta este ANDREI GHEORGHE-dupa care le trimiteau ca spioane in Romania…..Pana cand s-a suparat Ceausescu si le-obligat sa-si ia cetatenie romana..Acum s-a schimbat furnizorul-Franta-:pralong,armand,dna… ciolos….Cum nu stiu deosebirea dintre o rusoaica si o frantuzoaica intr-un anumit context,constat doar ca s-au schimbat proxenetii….2In ceea ce priveste cazul concret cu clatita ta,ea propune modelul francez”:P.S.G. ESTE ARABESC,A.S. MONACO este echipa unui rus etc.si atunci:de ce sa avem echipe romanesti ? Sa vindem si traditiile,ca doar pe astea le mai avem…VIVE LA FRANCE MOUSOULMAINE …..chiar daca nu e corect scris…ALLAH AKBAR …..idem

    • Madam Clatilta asta cred ca se baga singura in paturile tuturor posturilor tv, ca nu lipseste de la niciunu. Numai pe Mircea Badea l-am vazut dandu-i peste nas, chiar grosier, dar bazat pe spusele ei. Adica, i-a dat cu menghina peste masele pe buna dreptate. Atunci, dupa cum reactiona la bataia de joc a lui Badea, mi-am dat seama ca, or nu bungheste DELOC romaneste, or face pe cretina, ajutata de calitatile-i naturale de cretina. Culmea este ca idioata asta EMITE PRETENTII IN ROMANIA. Că, niste romani o sustin si o ling in cur nu ma mira, intra in naturelul acestor demni urmasi ai dacilor cei drepti si viteji.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.