De la Cluj

A ajuns cu mare întârziere la mine un reportaj de la Cluj. Întrucât nu am urmărit întâmplarea atunci când a avut loc și nu știu alte detalii, ceea ce voi spune este valabil numai dacă eu am înțeles bine, din succinta relatare pe care am primit-o.
Acolo, la Cluj, avusese loc un miting al susținătorilor familiei tradiționale. În mintea mea, oamenii ăia sunt adepții familiei alcătuite din femeie și bărbat, naturali amândoi. La acel miting și-a făcut apariția o duduie care ținea morțiș să protesteze. Să protesteze față de ce? Față de ideea de familie tradițională, nu? Că nu te duci la un asemenea miting ca să protestezi față de interzicerea defrișărilor, sau a pescuitului! Și cine protestează față de familia tradițională? Susținătorii lesbienelor și ai homosexualilor, care vor să facă și ei familii, evident, netradiționale. Dacă nu m-ar deranja plimbându-și chiloțeii cu danteluțe pe străzi și s-ar rezuma la a face ce vor ei în closetul de acasă, de la ei, nu m-ar interesa aceste ființe aparent humanoide. Cu siguranță, însă, le-aș interzice să adopte copii. Păi, dacă ei NU DORESC COPII, de ce îi adoptă? Ca să-i vândă, clar. Fie la bucată, fie pe bucăți, adică pentru organe. Nimic nu mă poate convinge că lucrurile nu stau așa. Dacă ar dori copii, i-ar face pe cale naturală. Ăia ar fi copii lor. Numai ăia! Dar nici pe ăia n-ar avea voie să-i vândă.
Car’va’zică duduia era nervoasă pe cei care susțin familia tradițională. Atât de nervoasă, încât, atunci când poliția a vrut să o îndepărteze de acolo, ca să nu strice mitingul și să o ia mitingiștii la bătaie, a început să ragă și să se tăvălească pe jos. Între timp, firesc, și o parte dintre mitingiști deveniseră violenți.
Până la urmă, polițiștii au reușit să o ia de acolo. Au urmat protestele cohortelor de lesbi-homo, și acuzele duduii la adresa polițiștilor.
Acuma, după atâta vreme, cugetând adânc, am ajuns și eu la concluzia că duduia era îndreptățită să protesteze față de abuzul poliției care i-a încălcat drepturile ei. Nu, nu dreptul de a protesta! Ea era nervoasă fiindcă, luând-o de acolo, polițiștii i-au încălcat ei dreptul de a fi violată de mulțime.
Cam nasol, nu?! Uite așa ne facem noi de băcănie în fața marilor democrații adevărate, alea care au oficializat familia alcătuită din două muieri, sau din doi hăndrălăi, alea în care comerțul cu organe de copii este în floare. Nu m-aș mira ca, în intervalul în care eu am lipsit din spațiul virtual, minunatele democrații să fi oficializat și familia dintre un câine nativ și o cățea … humanoidă, sau dintre un humanoid, teoretic de genul masculin, și o femelă broască râioasă. Why not?!?

Anunțuri

4 gânduri despre „De la Cluj

  1. Persoana care s-a dat în spectacol la Cluj provine din rândul intelectualității, mai exact e actriță. Profesia sa e menită șă transmită oamenilor de rând mesaje menite să-l înalțe spiritual și se pare că procedând astfel, își neagă rostul. Spre binele ei, sper ca medicii să depisteze că de fapt era sub influiența unor substanțe halucinogene și sunt șanse să fie recuperată pentru societate … Altfel a pierdut fără rost câțiva ani pe băncile facultății, și ar fi păcat !

    • Asta este o supozitie plina de bunavointa. Aveti vreun element de sustinere? Ca, daca nu aveti, este pe picior de egalitate cu supozitia mea. Ba, indraznesc a zice ca a mea e mai realista, avand in vedere contextul in care s-a petrecut mascarada.

  2. Dacă bunii și străbunii d-rei. în cauză erau niște „retrograzi” față de misiunea biologică, firească, de perpetuare a speciei umane, dumneaei nu mai avea deosebita „plăcere” să fie luată pe sus de polițiști! Afirmația este valabilă și pentru dizarmonicii care protestau (altfel demni de milă) și cărora le plac astfel de mascarade.

    • M-ati ajutat sa-mi dau seama ca si pidosnicii au un rost. Acela de a evita aparitia pe Terra a unor specimene precum duduia violenta de la Cluj. Pacat ca n-a infiat-o, cand era mica, o familie de pidosnici d-astia pe care-i iubeste ea! Poate, bucățele din ea ar fi fost de folos unor fiinte normale, aflate in suferinta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s