Rezervația de praf

M-am grăbit când am scris despre rezervația de armăsari. Căci, în România, nu sunt numai producători de armăsari din țânțari, ci și cohorte de producători de praf. Desigur, nu orice fel de praf, ci praf pentru proști.
După modelul experimentat în cazul Eba, atunci când s-a aruncat praful că este „fata lu’ tata” și toată lumea s-a angajat în hora asta, nimeni nemaifiind interesat ce competențe avea Eba pentru funcțiile în care ajunsese, acuma a-nceput campania de toamnă la praful pentru proști. Campania a-nceput acuzând faptul că fii/fiicele nu știu căror politicieni ocupă nu știu ce funcții. Bine-nțeles că producătorii de praf sunt ei înșiși fii/fiice, sau nepoți/nepoate, sau tați/mame, sau bunici/bunice, sau socri/soacre, sau etc. Căci, nu-i așa, Dumnezeu a uitat să creeze și ființele care să nu poată fi cultivate de producătorii de praf pentru proști, adică d-ăia fără mamă, fără tată, fără copii … mă rog, de curând i-a creat pe homo și lesbi, ăștia fiind d-ăia fără copii.
Nasol este că urmașii dacilor cei drepți și viteji sar în căruța de praf, țipă, chirăie, își dau ochii peste cap, se bat între ei, se porcăie, etc. Astfel, NIMENI nu mai întreabă ce școli au făcut acei/acele fii/fiice, pe unde au mai lucrat, cu ce rezultate, ș.a.m.d. Adică, NIMENI nu ridică problema COMPETENȚELOR PROFESIONALE ale celor despre care se face vâlva producătoare de praf. Pe cine dracu interesează în România problema competenței?!? Aici, important este doar al cui ești, ce-ți dă ăla pe care-l votezi, cine te poate aresta și, deci, trebuie să te porți frumos cu el/ea, și alte chestii d-astea de maximă importanță în drumul nostru spre fundul prăpastiei.
Sunt curios dacă mă poate contrazice cineva când afirm că, de fapt, producătorii de praf lansează această campanie pentru a nu se întreba nimeni ce competențe au ei. Sau, că această campanie este finanțată de asociațiile de homo și lesbi, că ăștia nu au copii și au boală pe copiii ălorlalți.

Anunțuri

3 gânduri despre „Rezervația de praf

  1. Nu prea se vorbește de „competență”, pentrucă foarte puțini mai știu ce dracu mai este și asta! O gașcă nu este organiztă după „competențe”, ci după „poziție”! Dacă gașca este la putere, toți membrii ei trebuie să aibă ceva de făcut! Pe bani grei, desigur, că deaia a intervenit „babacu”, respectiv mai marele găștii! Iar „intrervenția” nu ține seama de pregătire, de cunoștințe sau de „competențe! Dacă este al nostru, trebuie pus undre trebuie, pentru că s-ar putea să avem nevoie de el! Ceilalți să se ducă la muncă, să se facă ucenici! Cam asta ar fi situația.

    • Ca, asta e gandirea celor din gasca, pot sa inteleg. Ce ne facem, insa, cu aia care, chipurile, „DEMASCA” apucaturile gastii. Aia, de fapt, doar arunca praf in ochii prostilor. Eu ii suspectez ca lucreaza tot pentru gasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s