Prorocire

În România, cel mai simplu este să fii prooroc. Este atât de simplu să prorocești! Ca să fiu convingător, ofer eu însumi o prorocire.
Cohorte de limbiști au făcut valuri că președintele nu este obligat să semneze decretul de revocare a Luluței. Că n-o să țină cont un ditamai președintele de ce spune un ministru, care e om politic și care a scris numai prostii în cererea aia către CCR. Și ziariștii și-au dat seama că erau prostii, inclusiv ziaristul ăla de la GAZETA SPORTURILOR, care, se știe, este expert în drept, în chimie, în medicină, în învățământ și … în ce i se mai ordonă. Ăla care a făcut bâlci când ministrul justiției a prezentat motivele pentru care a cerut revocarea Luluței.
Ba, o bună parte dintre limbiști au clamat că decizia CCR este ILEGALĂ.
Și acum, iată prorocirea mea. Prorocesc că niciunul dintre cei care au guițat că președintele nu este obligat să respecte decizia CCR și care au acuzat că decizia aceea este ilegală, nu-l vor condamna pe președinte că a respectat o decizie a CCR care, pe deasupra, mai era și ilegală. Și pentru ca prorocirea mea să fie completă, prorocesc că acei limbiști îl vor lăuda pe președinte, care, iată, este un președinte model, care respectă deciziile CCR și Constituția.
Finalul nu mai este nevoie să-l prorocesc eu căci se știe și sună așa: “Da’ Dragnea de ce nu-și dă demisia?!? Și Dăncilă la fel că, după ce că a trădat, nu știe nici limba engleză”!

Reclame

2 gânduri despre „Prorocire

  1. PREA MULTE VREI ASA REPEDE…LASA-I SA SE DEZMETICEASCA….ACUM CAUTA ARGUMENTE IN PLATON -ARISTOTEL- GAMBETTA-TATA MITA BICICLISTA-ANA PAUKER-MONICA MACOVEI SI VA IESI O MIXTURA ULUITOARE…..FACEM PRINSOARE ?

    • Absolut CORECT si CINSTIT ar fi ca cei care clamau ca decizia CCR este ILEGALA, acuma SA-I FACA PLANGERE PENALA LUI JOHANIS pentru ca a pus in practica o decizie ILEGALA. Nu?!? Daca nu ma insel, chiar unii de prin parchet sustineau aberatia asta. Ce fac acum? DE CE NU-L DENUNTA PE JOHANIS? Ca, n-au nevoie decat de decretul lui Johanis, care exista, si de propriile lor ziceri privind ILEGALITATEA DECIZIE CCR. Doar N-AU UITAT CE ZICEAU IN URMA CU CATEVA ZILE?!? Pentru ca, daca ei il reclama pe Johanis pt ilegalitate si se dovedeste ca decizia CCR nu era ilegala, se va spune despre ei doar ca sunt PROSTI. Daca, insa, ei considera acea decizie ILEGALA, dar nu-l reclama pt ca a dat curs unei decizii ILEGALE, inseamna ca sunt și MÂRȘAVI, nu numai PROȘTI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.