Prostia stă cu președintele la masă!?

Presa de astăzi m-a ajutat să înțeleg și eu, destul de târziu, adevărata deosebire dintre un președinte și un rege. Cum e cu regele, mă ajutase Vlahuță să înțeleg, atunci când mi-a spus că MINCIUNA STĂ CU REGELE LA MASĂ. Astăzi, cum ziceam, am înțeles deosebirea între rege și președinte. M-a ajutat acest paragraf pe care l-am găsit în presa-on line de azi: „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de hotărârea de astăzi a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. Având în vedere că decizia CNCD este una profund politică, Președintele României va contesta această hotărâre la instanța competentă”, se arată în răspunsul Administrației prezidenţiale, la solicitarea MEDIAFAX.
M-am dus repede să văd ce este CNCD-ul ăsta și am aflat că este autoritate de stat autonomă. Car’va’zică nu este al PSD-ului? Măi, să fie! Păi, autoritățile de stat din România adoptă decizii politice!? Măi să fie!
Și uite așa, după ce m-am mirat, am înțeles diferența dintre rege și președinte. Cu președintele, PROSTIA STĂ LA MASĂ!? Căci, nu-i așa, dacă decizia aia este politică, deși aparține unei AUTORITĂȚI DE STAT, ce instanță este competentă ca să judece decizia politică a unei autorități de stat?
Mă opresc că mă doare burta de râs. Nu mai pot! Mai rar atâta prostie! Credeam că, după ce a dat-o afară pe duduia aia care se tăvălește acuma printr-o televiziune falimentară, și-o fi pus pe cineva cu ceva minte să vorbească în numele lui. Ți-ai găsit! De fapt, ce mă mir? De sute de ani se știe că … și pistolul e la fel ca turcu’.

P.S. după puțin timp – M-a atacat cineva acuzându-mă că n-am înțeles ce a vrut să spună prin acel comunicat. Și a încercat niște explicații. L-am oprit și i-am explicat că eu nu m-am referit la CE A VRUT SĂ SPUNĂ, ci la CE A SPUS. Apoi l-am întrebat cum de el n-a înțeles din ce am scris eu, că am vrut să spun că este … foarte inteligent?!

9 gânduri despre „Prostia stă cu președintele la masă!?

 1. Era odată o formulă politică, a bolșevicilor, a comuniștilor, a legionarilor… nu mai țin minte, dar suna chiar așa: CINE NU E CU NOI, E… ÎMPOTRIVA NOASTRĂ ! Adică Puie MSD ! Toate i se trag de la PeSeDe … chiar și amenda pe prostie!
  Iar noi trebuie, conform Constituției României, să-l respectăm pe șeful statului, care e, conform aceleiași Constituții – Președintele tuturor românilor…Bzzzz.. calculatorul mi-a afișat erorr 451… Nimic nu e adevărat… cum să respecți un președinte care NU TE RESPECTĂ ?!?

  • Nota 10 pentru gaselnita cu „presedintele tuturor romanilor … bzzz… calculatorul mi-a afisat erorr 451”. EXCEPTIONALA!

   • Marinică e la pescuit, raspund eu. E fals ce ai zis prin scriere. Dovada? Iată că n-ai fost amendat. Sau … !?!
    Sper să nu te superi că am tăiat eu un cate un i de la fii. Că, se scrie „ar fi in vigoare” si „ai fi falit”, nu „ar fii in vigoare” si „ai fii falit”. Sau, poate, ai vrut să spui că are fii faliți și atunci trebuia să mai adaug un i la falit?!?
    Hai că n-am mai șters i-urile alea, să nu creadă lumea că glumesc.
    P.S. Daca vă cunoașteți, eventual sunteți amici, și aveți un cod prin care vă tachinați, îmi cer iertare că m-am interferat!

   • tibi, e prima oară când intri peste mine și când ai curajul să „te dai la mine !… s-ar putea să fii un postac, sau un „prieten” căruia să-i fi făcut vreun bine în viața asta, altfel nu înțeleg de ce crezi că impozitul pe prostie m-ar lăsa falit ?!?
    Eu, citind ce ai scris tu, mi-amintesc vorba lui Creangă: „știu că sunt prost, dar când mă uit în jur, mai prind curaj!”
    Ori ai vrut să mă încurajezi cumva și eu nu mă prind ?!?

 2. Nu sunt eu de vină… am un sistem antivirus ca lumea ! deși are nume nemțesc ori anglo-saxon, e românesc 100% și singurul AV puternic de pe piață – Bitdefender ! Are el o chichiță, acolo, când spun ceva prostii, să se dea la mine ! Așa că …el e de vină. Mie nu-mi fuge mintea așa tare!

  • Am inteles, incerci sa dai vina pe bitdefender. Ca, vezi Doamne, el a zis ca…, nu tu!
   Lasand gluma deoparte, am avut si eu bitdefender. I-am aruncat la gunoi, in clipa in care eu intrebam ceva si ei imi raspundeau altceva, sau imi raspundeau dupa doua luni.

 3. Nu este de mirare caracterul așa zisului președinte nu are legătură cu vreo ideie despre ce înseamnă conducerea unei țări. Dumnealui deabia se pricepe la nivelul de primar, calitate în care și-a asigurat viitorul, dispunând de șase case pentru familia lui. Se asigură pentru când va deveni din nou primar, șiva și avea,poate, niște copii care să folosească locuințele care acum îi aduc bani serioși!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.