Festivalul homo-lesbi de la Sibiu

Cetii prin presa on-line de azi despre acest festival, care se desfășoară chiar zilele astea, festival în organizarea căruia a fost cooptată și nu știu ce asociație a elevilor.
Mi se pare firesc ca acea cetate, care l-a dat pe întâiul homo al țării, cel care și-a mobilizat exemplar semenii și a reușit să blocheze voința lui Dumnezeu, pe care niște amărâți vroiau să o introducă în Constituția României, să organizeze un festival al homo-lesbi. Tot normal mi se pare ca în organizarea acelui festival să fie cooptați și elevi. Păi, de unde să-și culeagă homo-lesbi prozeliți, din rândul pensionarilor?!? Sper ca, la ediția viitoare, homo-lesbi să vină la festival chiar cu copii mici în brațe, după modelul experimentat mai deunăzi în capital, că ăia au cele mai sănătoase organe, care se vând cel mai avantajos, și sunt excelenți și pentru manifestări de pedofilie, chiar stradală, desigur pedofilie culturală. De ce altceva ar dori ei să li se permită să înfieze copii? Că, ei nu vor să aibă copii. Dacă ar fi vrut, ar fi putut să-i facă, dar nu vor copii. Atunci, de ce vor să înfieze, dacă nu ca să-i vândă și să-i batjocorească?!?
Știu că, majoritari pe aceste meleaguri fiind homo-lesbi, sunt foarte puțini cei interesați de ce am scris eu cu referire la acest subiect, cu mulți ani în urmă. Dacă, însă, există un singur humanoid ne-homo-lesbi interesat, reiau cu mare drag acea scriere.

***

Şi totuşi, extratereştrii …


Sunt unul dintre cei care au cam luat în derâdere chestiunea cu extratereştrii. Poate şi pentru cã sunt eu cam rudã cu Toma Necredinciosu, poate şi pentru cã variantele vehiculate sunt care mai de care mai fantezist-comice.
Cu toate astea, zilele trecute am avut un puseu de gândire, la capãtul cãruia am concluzionat cã ceva, ceva ar putea fi adevãrat, dar numai în varianta în care extratereştrii ãia şi-ar propune sã cucereascã ei Pãmântul, nicidecum sã convieţuiascã împreunã cu tereştrii. Cum de am ajuns la concluzia asta? Sincer, nici eu nu ştiu, dar aşa se leagã în mintea mea câteva manifestãri.
Mai întâi cã, dacã au studiat atent Pãmântul, atunci extratereştrii au înţeles cã singura vieţuitoare de pe Pãmânt de care trebuie sã se fereascã ar fi ãştia ca mine. Adicã oamenii, nu ãştia cu barbã albă, ca mine! De ce ar fi putut ajunge la o asemenea concluzie nu cred cã trebuie sã mai explic eu, cãci nu e nevoie sã fii extraterestru ca sã înţelegi.
Şi cum ar putea stârpi extratereştrii aceste fiinţe periculoase, prin alte metode decât acelea care ar fi pus în pericol însuşi Pãmântul? Apãi, cea mai simplã metodã, care, se ştie, a trecut şi prin capetele unor tereştri, ar fi aceea de a-i împiedica sã se mai înmulţeascã. Astfel, dupã o vreme, seminţia lor ar dispãrea. Dar cum ar fi putut sã facã aşa ceva extratereştrii, fãrã sã fie acuzaţi de nazism, de hitlerism, de stalinism, de macchartism, de bushism, de comunism, de islamism, de iudaism, de maoţedunism, de canibalism şi de dracumaiştiece-ism?!? Printr-o metodã cunoscutã şi de tereştri. Anume, prin inducerea în minţile tereştrilor a unor idei care sã aibã ca finalitate distrugerea singurei celule care le asigurã supravieţuirea, şi anume cuplul bãrbat-femeie. Cã numai aşa se pot înmulţi humanoizii terestrieni.
Şi aşa au apãrut homosexualii şi lesbienele. Apoi a apãrut ideea cã manifestãrile lor sunt specifice unei boli, deci trebuie priviţi cu înţelegere şi chiar ajutaţi. Iar în final, au apãrut politicienii care s-au gândit cã pot obţine voturile lor şi le-au dat voie sã-şi exhibe “boala” în vãzul lumii, ajutându-i astfel sã facã prozeliţi şi sã creascã numeric precum Fãt Frumos.
De aici încolo, este doar o chestiune de timp. Iar extratereştrii au timp berechet! Căci, ei au cheile timpului.
16.10.2012
Din volumul “MAIDANISME LITERARE sau TABLOURI DIN CUVINTE”

9 gânduri despre „Festivalul homo-lesbi de la Sibiu

 1. „Desi vorbesti pe inteles/Eunu te pot pricepe”. Ce-i rau in chestia LGBT, promovata cu atata asiduitate de multiubitul tau conducator bolsevico-neo-stangist? Daca-l crezi cand te minte cu COVID-ul cum sa nu-l crezi cand iti aranjeaza un asemenea spectacol grandios? Pentru ca la chestia cu pandemia ai pus botul, trebuie s-o recunosti; te-ai speriat rau detot si m-ai atins binisor la sentimentul suedez. Hai, pune botul si la LGTBT sau cauta alta sursa de apa pentru arteziana aia pe care atat ti-am laudat-o!

  • Iar bagi lozinci de politician. Iti reamintesc ca IUBITUL TAU BOLSEVIC a spus CE SPUI SI TU – E UN FLEAC, O RACEALA. Deci, TU esti la fel ca el. Cu turma suedeza, cand o sa fii capabil sa-mi spui de ce nu s-au imunizat porcii si pasarile, atacate TOT DE UN VIRUS, care NU PURTAU MASCA si traiau in turme, atunci o sa ma uit la tine. Pana atunci, LOZINCILE NU MA INTERESEAZA, CAUTA ALTUL CARUIA SA I LE SPUI. NU dau doi bani pe ce spun aia care stau acasa, citesc pe feisbuci, pe radio erevan si alte d-astea. Pentru mine conteaza EXCLUSIV ce spun cei care sunt LA CONTACTUL DIRECT CU BOLNAVII. De vrajeli sunt satul pana peste cap. Observ ca nici n-ai descoperit singur, nici n-ai inteles ca SECRET este numai acel lucru cunoscut de UN SINGUR OM CARE A MURIT. Iar tu vrei sa-mi spui mie, si eu sa te cred, ca SUTELE DE MII DE OAMENI AFLATI LA CONTACTUL DIRECT CU BOLNAVII stiu „seceretul” asta pe care-l stiti voi, astia de pe feisbuci, dar il pastreaza cu sfintenie si de aia ei nu spun ceea ce spuneti voi, lozincarii. Ba, daca ai pisoi, sau caine, in casa, sa-l dai afara cand citesti chestia asta, ca rade si ala.
   Desi nu zic nimic pe subiectul asta, in subsidiar am retinut ca iubesti homo-lesbi. Pai, de ce nu te duci la festivalul vostru, la Sibiu? Tu n-ai nevoie de masca, te imunizezi acolo, in turma de homo-lesbi.

   • Aveai o parere foarte proasta despre romani. Acum ai ajuns sa le plangi de mila „sutelor de mii de oameni din lina intai”? Pai nu ei ti-au ales bolsevicul, ca sa dea jos detot comunismul ala egalitarist? Nu-s si ei ca toti romanii „de rahat”? Adica banutii aia pe care-i primesc ei, in linia intai sa nu-i stimuleze cu nimic? Tu ai vorbit vreodata despre slujba ta altfel decat spunand ca e grea si de mare raspundere?
    In fond, sunt doar cativa care se vaita pe toate cararile media (Marinescu, Miusta etc), medicii politrucizati adica; restul isi vad de munca lor – care n-ar fi nici pe departe atat de grea daca sistemul ar functiona. Recunoaste ca te-ai speriat ca mileul din experimentul Avicenna. Te-ai inrolat fara sa-ti dai seama in tabara bolsevicului, daca sustii cu atata manie proletara necesitatea portului mastilor si ideea de „pandemie” promovata de Elite, refuzand cu obstinatie ideea imunizarii in masa si altele contrare „plandemisticii”.
    In fine, fiindca chestia cu porcii si gainile nu-ti da pace, am sa-ti repet ca schema lor a fost aceeasi; a existat un virus, pritocit tot de ei, care a omorat ceva pasari si animale, pe ici-colo, de restul s-au ocupat baietii lor
    (la noi, Flutur – da cel cu aranjamentul de la spitalul focar din Suceava), omorand pasari si animale sanatoase din curtile oamenilor – ca sa rezulte clar necesitatea vaccinarii celor ramase si cev gol [prin galantarele din Romnia pentru carnurile de adus de afara…
    Acum mai putin de o luna ti-am transmis si tie un video realizat de televiziunea elvetiana pe tema asta, cu sumele imense adunate de Big Pharma din vaccinurile contractate de multe tari si cu stipendiile luate de lideri din OMS de la Big Pharma. Ce-i atat de greu de inteles, omule? Cum in privinta COVID urmezi neabatut linia bolsevicului guvernamental, politruc esti mai degraba tu, care te faci ca nu pricepi un lucru atat de simplu si-l complici doar ca sa-ti sune tie bine. Eu ma stradui sa sa inteleg si sa-i ajut si pe altii sa inteleaga. As fi, asadar, un fel de analist. Mai ales ca nu ma sperie nici COVID-ul asta cu toate metehnele varstei mele. Analistii nu se sperie, nu se tem, n-au spaime.

   • La aia POLITRUCIZATI te uiti TU, ca numai la astia esti in stare sa te uiti si numai ce spun astia crezi. Eu ma uit EXCLUSIV la cei care se ocupa de bolnavi, nu la aia care sunt sefi, sefuti, dirijori. Pe aia de i-ai numit tu, nici nu-i stiu. Tu, vad ca-i stii, facand parte din aceeasi categorie de politruci.
    Ca de obicei, lozincile tale sunt LIPSITE DE LOGICA. Asa e si jenanta incercare de a explica imunizarea de turma si de ce nu a functionat la porci, dar functioneaza la oameni. Ce ai vazut tu in filmul ala de pe feisbuci, cu afacerile alora cu medicamente, se intampla de cand lumea, dar asta NU ANULEAZA ACEST VIRUS. Daca tu de-abia acuma ai aflat de afacerile cu medicamente … Stiu ca e greu de inteles pentru un admirator de homo-lesbi, dar nu stiu sa ma exprim in limbajul specific voua.
    Nu ma mir ca intelegi greu, sau deloc. Era vorba de SUTELE DE MII DE OAMENI DE PE TERRA, care sunt la contactul cu bolnavii. Sau, poate tu inca n-ai aflat ca in intreaga lume sunt oameni afectati de acest virus si, firesc, oameni care se straduiesc sa-i salveze. Ca, in Romania, de ordinul sutelor de mii nu sunt decat politicieni, escroci, homosexuali, hoti, lasi si mincinosi. In nici-o alta categorie socio-profesionala nu gasesti SUTE DE MII. Poate, doar someri.
    Acuma imi dau seama ca tu, probabil, zici ca in Romania nu exista virusul, nu e nevoie de masca si ne putem imuniza in turme homo-lesbi. Si, d-aia ti-ai imaginat ca sutele de mii de oameni aflati la contactul direct cu bolnavii, la care m-am referit eu, erau toti din Romania.
    Zici ca am o impresie proasta despre romani. NU ma mir ca n-ai inteles. In general politicienii NU inteleg. Eu am o impresie proasta despre ESCROCI, CRIMINALI, HOTI, MINCINOSI, LASI, PEDOFILI, TRADATORI, HOMOSEXUALI. Traind aproape un secol in Romania, normal, printre romani am remarcat cei mai multi d-astia. Pe deasupra, i-am vazut cum isi aleg liderii, cum se manifesta la diverse referendumuri. Sa nu-mi spui mie ca aia care NU au sustinut vrerea lui Dumnezeu privind modul in care se inmultesc oamenii nu sunt homo. HOMO SUNT! Numai homo puteau face asa ceva, asa cum numai escrocii il sustin pe escroc, pedofilii il sustin pe ala care-i acopera, facand fum pe tema coruptilor, numai criminalii il puteau sustine pe ala care singur a recunoscut ca a comis crime, inventand „regimul criminal” ca sa se acopere.

  • Uite, d-aia e bine sa ai o relatie apropiata cu intaiul homo-lesbi al tarii, escroc renumit, participant la trafic de copii. Pe mine, daca ma am bine cu el, m-a anuntat, m-a si invitat.

  • dacă te miri „cum ți-a scăpat?”, înseamnă că
   1. auzi foarte bine!
   2. ai mirosul foarte bun, deci
   3. NU AI COVID!
   Sănătoși să fim, că de beut găsim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.