SLAVA UKRAINA!

Am scris acest titlu cu speranța că îi voi îmbuna pe americanii care sunt supărați că ucrainenii nu sunt bine tratați în România. Nu, nu e vorba de ucrainenii care trăiesc în România, fiind cetățeni români de naționalitate ucraineană, ci de emigranții ucraineni. Pe ăștia zic americanii că românii nu-i tratează bine, deși se bucură de unele privilegii de care românii din România nu se bucură.

L-am scris în contextul în care azi, în tramvaiul 10 cu care mă deplasam, jumătate din humanoidele de sex feminin vorbeau ucrainește. Am zis de sex feminin, deși nu le-am văzut sexul, ca să nu-i supăr pe bolșevicii leghebetiști care conduc omenirea actuală, zicând că erau de genul feminin.

Sper că, astfel vor înțelege americanii că, iată, nu numai pe pereții unor școli din capitala României scrie SLAVA UKRAINA, ci și un cetățean care se deplasează cu tramvaiul zice la fel – SLAVA UKRAINA!

2 gânduri despre „SLAVA UKRAINA!

  1. Este clar. Romania este pe cale sa se transforme intr-o Ucraina cu multe „avantaje” caci este, nu-i asa, deja in NATO si UE, in cazul acesta Jelensky va deveni noul presedinte caci cel existent a iesit la pensie. Cum este artist in cersit, s-ar duce la Casa Alba, Bruxelles, Ue, etc si ne-ar aduce acasa, navele, padurile, fabricile, etc si chiar si demnitatea pierduta.

    • Dar, toate astea dupa ce ar mai sovietiza o data Romania. Caci, se stie, ucrainenii sunt experti in sovietizarea Romaniei. Au mai facut-o o data si romanilor le-a placut. Ca, de aia ii primesc ei pe ucraineni, le dau casa, le dau masa, le dau posturi bune, le dau asistenta medicala gratuita. Aia cu JOS KOMUNIZMU au strigat-o la ordinul americanilor, nu ca ar fi avut ei ceva impotriva. Strigau, caci la adapostul strigatelor s-a putut fura si s-a putut pune la dispozitia strainilor, fara teama. Fac pariu ca, daca ar veni maine jeglenski si ar concura la postul de presedinte al romanilor din Romania, ar obine cel mai mare nr de voturi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.